Eu consider ca e un baiat imatur care vrea doar sa se distreze in timpul liber.Cat despre scoala multi zic fac aia pentru tine fac cealalta si raman doar vorbe.
Cati ani aveti? Ca pare cam joaca totul. El vrea ceva, dar fara sa fie ceva bine stabil. Gen "daca o fi bine, daca nu, asta e". Mergi mai departe daca te incumeti, dar fara atatea presiuni "sa fim prieteni", "tu ma placi"...acum depinde si de varsta fiecaruia.
Jocurile copilariei. Parerea mea e sa il tratezi cu indiferenta, sa nu mai pari mereu disponibila. Vei vedea ca il vei atrage mai mult, stii cum se spune, indiferenta atrage.
Buna!
Din cate am citit tu esti mereu "fata disponibila" Incearca sa il "pui putin pe jar" sa vezi daca chiar vrea o relatie cu tine!
Fi indiferent cu el cateva zile sa vezi cum reactioneaza!
Bafta
Fara suparare, dar mi-am pierdut 3 min din viata mea sa citesc daca-l pupi sau nu.Banuiesc ca nu treci de varsta 14, maxim 15 cu indulgenta.Cea ce ai povestit tu acolo este ceva de genul "Imi dai miere?" "Ce miere ai" "cand imi dai, fac orice" sa continui N exemple.Infine, deci, faci ce vrei .
Baiatul asta se joaca cam mult,e genul de "Lasa-ma si nu-mi da pace/Fugi de-aici si vino-ncoace",nu stie nici el ce vrea.
In afara de sarut.
Si,ti-as propune sa te joci si tu,sa te "razgandesti" si sa nu-l lasi deloc sa te sarute,ii poti replica "timpul a expirat" si gata.
Si,in loc sa te framanti tu,se va framanta el,prea multa vorba in jurul unui biet sarut,el se cere dat sau primit fara calcule,discutii sau pozitii,vine din suflet!
Pentru el sa te sarute va fi o victorie personala,fara sa-ti fi promis nimic,fara sa se angajeze in vreo relatie sau ceva si poti avea nesansa in cateva saptamani sa te trezesti cu alti doritori,care fara sa se angajeze in nimic,vor astepta sa accepti sa te sarute si ei.
Spune-i ca te-ai razgandit si, pe urma, urmareste atent ce va face.
Daca e interesat de persoana ta, va face totul sa castige iar locul pierdut.
Daca nu, n-ai pierdut nimic.