| ancaelena24 a întrebat:

Hei...am o mica-mare problema. In urma cu aproximativ 4 ani, mama si cu tata s-au despartit, deoarece in timpul relatiei mama isi gasisie pe altcineva. Ea s-a recasatorit cu respectivul la doar cateva luni de la intentarea divortului. Nu asta e problema. Oricum eu si cu mama nu ne prea intelegeam cu fostul tata din cauza problemelor acestuia cu alcoolul si lipsa prezentei prin casa. Problema vine atunci cand il cunosc pe fiul tatalui vitreg. La inceput mi se parea chiar de treaba si eram foarte incantata ca voi putea petrece timp cu o persoana de varsta apropiata mie, el fiind cu doar 2 ani mai mare decat mine. Totul s-a petrecut in tihna pana eu am inceput sa dezvolt niste simtiri fata de acesta mai mult decat fratesti. Adica...el era chiar foarte bine cladit si se poate spune ca avea o fizionomie a fetei destul de frumoasa, insa pe zi ce trece atractia dintre noi crestea in intensitate. Sa rezum- amandoi am dat cartile pe fata, recunoscand cum este starea noastra afectiva la adresa celuilalt. Pot spune ca acesta reevalare depravata a sentimentelor a fost extrem de eliberatoare, permitand relatiei sa prinda proportii. Cand parintii nu erau atenti sau prezenti, deveneam indrazneti, ne pipaiam sau sarutam. Si cam la 2 luni dupa aceea am avut primul nostru contact sexual. La care nu ne-am oprit, continuand cu altele cand prindeam prilej de evadare. La momentul acesta eu chiar sunt foarte indragostita de el, si cer de la voi sa-mi procurati cu o modalitate atenuanta de a le marturisi parintilor relatia pe care intretinem. Cel mai util raspuns castiga!

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dacă maică-ta nu e legal căsătorită cu actualul partener, nu ar fi nicio problemă. Altfel, cred că legal nu ați putea fi împreună fiind frați (deși vitregi).
Dar povestea e mișto. Poți s-o scrii și pe „fantezii".
Și ca să răspund și la întrebare (presupunând că e „pe bune") - de ce trebuie să le spuneți?!?

| NH4OH a răspuns:

Tu nu ai același sânge sau aleiași strămoși ca să fiți frați. Sunteți frați vitregi, iar din punctul meu de vedere asta nu înseamnă frăție. E mai grav când niște frați, născuți din aceeași mamă întrețin relații sexuale, mai apoi urmând și un copil dintr- iubire nevinovată deoarece se " suprapun " 2 gene la fel.
Tu puteai fi cu el și înainte ca mama ta să se cunoască cu acel om, iar tu când aflai de fapta părinților puteai să continui. E același lucru, nu sunteți frați, doar părinții voștri vă leagă, dar nu și drumul vieții.
Eu aș zice să-i spui asta mamei tale, chiar dacă îți e greu, spune-i, altfel o să vă prindă unul peste altul și nu o să mai stea la discuții, pe el o să-l mute în Antarctica, iar pe tine în deșert. Spune-i că nu-i vina ta, cum s-a îndrăgostit de tatăl său, așa te-ai îndrăgostit și tu de el și că puteați fi împreună chiar dinainte să se cunoască ei.
Îți urez baftă, chiar e drăguță situația din punctul meud e vedere. Te simți doar tu ciudat, pentru că a-ți fi " frați vitregi ".

| Ađrian90 a răspuns:

Sincer? Nu cred că este vreo modalitate mai bună decât purul adevăr.
Mergeţi împreună la părinţii voştrii şi le spuneţi ce aveţi de spus. Poate o să vă simţiţi ruşinaţi sau naşpa, dar oricum trebuie să le spuneţi, deci mai bine acum decât mai târziu.
"Mamă, tată, vrem să vă zicem ceva.
Simţim o atracţie reciprocă şi am întreţinut relaţii sexuale."
Şi de aici îi laşi pe părinţii tăi să continuie. Succes!

| MaxCode a răspuns:

Mda. Ce poveste.
nu stiu. eu zic sa le spui adevarul. odata si odata tot o sa te prinda.
Cum?!
Te duci si tu. cand nu sunt ocupati. si le spui direct.
O sa te simti mai bine dupa o sa veziwinking