Incepeti cu un deget, apoi eventual un al 2-lea si cand vine momentu folositi si lubrifiant.
Suna ca si cum iubita ta sufera de vaginism ( contractarea involuntara a muschilor din jurul vaginului), si daca despre asta este vorba, tu nu prea ai ce face.
Stai linistit ca o sa ti dezvirgineze altul! Nu vreau sa te jignesc dar asa se intampla de obicei in acens lucru,!
Sarbatori fericite!
Nu e genul de fata care sa plece la altul, abia a acceptat o relatie cu mine...
Aparitia si existenta durerii insuportabile in momentul in care incerci sa-i penetrezi vaginul se datoreaza faptului ca largimea canalului vaginal virgin este extrem de mica de doar 6 - 8 mm, in diametru. Reiese ca ceea ce pateste iubita ta ca de altfel foarte multe alte fete ''foarte cuminti'', are o singura explicatie logica si rationala si anume ca nu a/au practicat niciodata masturbarea intravaginala cu 1 sau 2 degete, adica ''degetica'' clasica. Este singurul mod prin care vaginul ''pasaricii'' poate fi pregatit pentru o dezvirginare acceptabila si lipsita de durere. In concluzie este indicat sa fie practicata ''degetica'' ori de cate ori apare posibilitatea si atunci cand ea este singura dar mau ales atunci cand sunteti impreuna si practicati pettingul, findca doar asa se va largi canalul vaginal suficient de mult incat sa devina posibila si penetrarea cu penisul, mult mai usor si posibil si fara sa mai apara durerea prea mare. Multa sanatate!
Nu-i asa mai RAY. Explicatia ta ''simplista '' este cat se poate de ERONATA.
Atractia fizica determina umezirea vaginului
https://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_arousal
Ai auzit vreodata de afectiunea denumita ''vagin uscat""? Te asigur ca si femeile care sufera de afectiune amintita manifesta o atractie fizica, psihica, mintala, sentimentala, erotico-emotiva, etc. poate chiar extraordinara fata de persoana iubita, insa cu toate acestea interiorul vaginului lor practic NU se umezeste indeajuns sau aproape deloc.
Sunt si cazuri de astea desigur,dar biologic asta e cauza, poate si cauza de ordin mintal, stres, nervi, o infectie etc
Degeaba se umezeste din moment ce lumenul (largimea) vaginului din nastere are in jur de 6-8 mm diametru (cat sa incapa o tigara), deci este intratat de stramt incat chiar si introducerea unui deget subtire de femeie in vaginul inca virgin provoaca multa durere. Muschii vaginului virgin fiindca sunt inca foarte rigizi si lipsiti de elasticitate, opun o foarte mare rezistenta la intindere ceea ce provoaca durerea extrema, insuportabila. De regula in peste 95% din cazuri, consistenta sau grosimea himenului NU reprezinta vreo piedica iar durerea resimtita la ruperea acelei pielite este cu totul nesemnificativa.
Prin masarea frecvente a muschilor inelari care intra in constituirea oricarui vagin, folosind tehnica de masturbare intravaginala cu una sau mai multe degete numita ''degetica'', dupa un anumit timp se elimina in totalitate rigiditatea initiala a muschilor la intindere. Treptat lungimea fibrelor musculare creste prin intinderea lor si de asemenea va creste si elasticitatea muschilor, astfel ca in timp si diametrul (lumenul) vaginului se modifica treptat devenind din ce in ce mai larg dar mai ales din ce in ce mai elastic si astfel dispare rezistenta la intindere manifestata initial de muschii rigizi.
Masturbarea intravaginala reprezinta unica metoda care este cu adevarat eficienta prin care vaginul poate fi pregatit din timp in vederea penetrarii mult mai usoare si teoretic lipsite de durere. Chiar daca este o metoda lenta si de durata produce efecte certe atunci cand este practica constant. Convingerea unora ca printrun preludiu lung si ''meserias'' poate fi largit rapid si suficient lumenul vaginal este complet gresita.
Acum 9 ore | Huntryo23 explică (pentru Adry05):
Nu vrea sa auda de degete...
Probabil e bruneta sau satena inchis, si are himenul mai gros.
Daca intrebai mai demult, era demult rezolvata problema, dar, ma rog, cum nu aveti timp, nu stiu.
Sunt 2 solutii: una chirurgicala, care inseamna o simpla incizie, sub anestezie locala, si care rezolva imediat, si doar trebuie asa astepte cicatrizarea, 3-4 zile, sau
daca mai aveti rabdare, poti sa ii largesti orificiul vaginal cu degetul - dupa ce te-ai spalat foarte bine pe maini! - prin miscari circulare, si apasand usor, progresiv, spre exterior, cam o saptamana, zilnic, apoi, a doua saptamana cu doua degete, si in sfarsit, in a 3-a saptamana cu 3 degete, cam cat diametrul unui penis obisnuit...
Desi e cam ciudat ca nu a reusit sa reziste durerii o secunda, pana intrai mai tare si reuseai, ma rog, asta e.
Petting presupun ca nu ati facut, desi era ideal, macar 6 luni inainte de dezvirginare.
SEXUL NU E CIOCOLATA!
ADICA NU OFERA PLACEREA INSTANT!
NECESITA KNOW HOW, RABDARE, FINETE, ALTRUISM, ETC
SUCCESS!
Ba, de aceea se recoamanda un pahar de vin rosu sau sampanie, ca sa se relaxeze si destinda, e reala si verificata faza!
Exista si acest risc, nu mai fi asa de sigur! Altul care a dezvirginat cateva, stie cum sa o ia, sa o atinga si o satisfaca oral, dupa primele 3 orgasme oferite asa, o ia si intra in ea, profitand de "anestezia" indusa de orgasme, cand nu mai simte durerea ruperii himenului, si chiar daca, simte mult diminuata durerea, si asa, poate trece din placerea orgasmelor orale in cea oferita de vagin, deja foarte pregatit!
Depinde de mai multi factori, de dotarea senzitiva specifica naturala, daca s-a mai masturbat, cat de mult isi doreste, etc.
Nu te contrazic, doar ca fata asta nu se poate relaxa. Ba din contra, refuza sa mai incerce pentru ca se teme ca situatia se va repeta.
Pai eu sunt cam mica... dar daca nu brea sa auda de degete si mereu te impinge cand ajungeti sa reusiti, ma gandesc ca poate nu vrea. Data viitoare intreab-o de mai multe ori daca sigur e pregatita. Si inca ceva: dintr-un video pe you tube am aflat ca e mai greu cu prezervativ. Si daca sunteti impreuna doar de 8 luni pkate crede ca e prea devreme. As vrea sa iti scriu un raspuns mai folositor dar din cae ziceam is mai mica (nu spun cati ani am). Sanatae!
Inainte luati o sticlă de vin si aia e..nu o sa mai simtă nici o durere?
Glumesc si eu am patit la fel dar tocmai pentru ca tin foarte mult la iubitul meu am suportat durerile si facând o mai des m-am obisnuit si nu mai doare...
Simgura modalitate este sa incercati cate putin așa..pană o să se obisnuiasca