Eu iti recomand sa renunti. Iti faci prea mult rau. Spui ca "nu mai aveai lacrimi" de atata plans. Sa stii ca iubirea aceasta patimasa nu e sanatoasa. Mai ales daca nu iti este impartasita si de partener. Din ce ai scris tu acolo reiese ca are pe altcineva. Si nici macar nu a avut bunul simt sa iti spuna macar, sa nu te mai tina in asteptare. Probabil tipul se complace in situatia aceasta de a fi cu 2 persoane in acelasi timp. Tu si cealalta. Din pacate pentru tine, se pare ca cealalta tipa are prioritate. Tu esti doar de "rezerva". Eu in locul tau nu mi-as pierde timp cu asemenea oameni.
Cel mai bine ar fi sa-l dai uitarii, tipul nu te merita si o sa ajungi si tu la concluzia asta mai devreme sau mai tarziu
El cu tine a terminat sau mai bine zis nici macar nu a inceput. A fost numai o incercare esuata. Tu nu ai inteles acest lucru.
Buna!
Uital! Nu te merita absolut de loc.Cautati pe altcineva, tu meriti o relatie "adevarata", nu una "falsa". Daca tear fi meritat se comporta altfel cu tine!
O zi buna!
Pai oricum nu mai sunte-ti impreuna... A dovedit ca nu te merita prin comportamentul lui. Si fi fericita o sa gasesti alti baieti de treaba :*
Eu il cunosteam de cativa ani... Dar s-a intamplat sa fie aceasta atractie intre noi. Am iesit de vreo cateva ori, a fost frumos, mergeam la el, venea si el la mine, era frumos. Si eu ma atasez de oameni, iubesc cu adevarat daca iubesc!
Eu iti recomand sa renunti. Iti faci prea mult rau. Spui ca "nu mai aveai lacrimi" de atata plans. Sa stii ca iubirea aceasta patimasa nu e sanatoasa. Mai ales daca nu iti este impartasita si de partener. Din ce ai scris tu acolo reiese ca are pe altcineva. Si nici macar nu a avut bunul simt sa iti spuna macar, sa nu te mai tina in asteptare. Probabil tipul se complace in situatia aceasta de a fi cu 2 persoane in acelasi timp. Tu si cealalta. Din pacate pentru tine, se pare ca cealalta tipa are prioritate. Tu esti doar de "rezerva". Eu in locul tau nu mi-as pierde timp cu asemenea oameni.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi! Am incercat sa-l uit, dar cand nu ma mai gandeam la el timp de vreo 2-5 zile, ma trezeam ca imi scrie si ma intreaba ce mai fac, poate ca indiferenta mea il deranjeaza... putin!