Eu iti recomand sa renunti. Iti faci prea mult rau. Spui ca "nu mai aveai lacrimi" de atata plans. Sa stii ca iubirea aceasta patimasa nu e sanatoasa. Mai ales daca nu iti este impartasita si de partener. Din ce ai scris tu acolo reiese ca are pe altcineva. Si nici macar nu a avut bunul simt sa iti spuna macar, sa nu te mai tina in asteptare. Probabil tipul se complace in situatia aceasta de a fi cu 2 persoane in acelasi timp. Tu si cealalta. Din pacate pentru tine, se pare ca cealalta tipa are prioritate. Tu esti doar de "rezerva". Eu in locul tau nu mi-as pierde timp cu asemenea oameni.
Pai oricum nu mai sunte-ti impreuna... A dovedit ca nu te merita prin comportamentul lui. Si fi fericita o sa gasesti alti baieti de treaba :*
Eu il cunosteam de cativa ani... Dar s-a intamplat sa fie aceasta atractie intre noi. Am iesit de vreo cateva ori, a fost frumos, mergeam la el, venea si el la mine, era frumos. Si eu ma atasez de oameni, iubesc cu adevarat daca iubesc!
El cu tine a terminat sau mai bine zis nici macar nu a inceput. A fost numai o incercare esuata. Tu nu ai inteles acest lucru.
Buna!
Uital! Nu te merita absolut de loc.Cautati pe altcineva, tu meriti o relatie "adevarata", nu una "falsa". Daca tear fi meritat se comporta altfel cu tine!
O zi buna!
Cel mai bine ar fi sa-l dai uitarii, tipul nu te merita si o sa ajungi si tu la concluzia asta mai devreme sau mai tarziu
Va multumesc tuturor pentru sfaturi! Am incercat sa-l uit, dar cand nu ma mai gandeam la el timp de vreo 2-5 zile, ma trezeam ca imi scrie si ma intreaba ce mai fac, poate ca indiferenta mea il deranjeaza... putin!
beausingurlamasamea întreabă: