| Alexa98mirela a întrebat:

Hei am o prietena care ma ingrijoreaza! Ea se masturbeaza cu ce gaseste prin casa dar inca e virgina nu i-a curs sange dar ma intreb daca ar fi vreo problema! Dau funda urgen raspunsuri va rog!

Răspuns Câştigător
| didiDia a răspuns:

Este o problema si inca una mare. Masturbarea este un pacat mare. Spune-i sa nu mai faca. Sa-si gaseasca un prieten, sa se marite cu el si sa faca dragoste cu el (doar normal).

| Alexa98mirela explică (pentru didiDia):

DidiDia : dar i se poate intampla ceva rau de tot? sau doar sa ii zic sa nu mai faca ca nu e bine pentru ea si e un pacat?

| didiDia a răspuns (pentru Alexa98mirela):

Creaza dependenta. Oricum, nu este un lucru normal sa faci asa ceva, desi media si internetul incurajeaza.

| Alexa98mirela explică (pentru didiDia):

Okei, mersi mult de ajutor sper sa ma mai ajuti si la alte probleme

| k_7073 a răspuns (pentru didiDia):

laughing ce prost esti...

| didiDia a răspuns (pentru k_7073):

Te-ai recunoscut pe tine, eu nu ma simt. Nici macar nu te-ai prins ca sunt fata.

| k_7073 a răspuns (pentru didiDia):

laughing aaa... da, iti dai seama ca stim cu totii ca e vorba de tine.
Esti oarecum anonima pe site, nu trebuie sa te ascunzi.
Practic dupa doua argumente ar trebui sa te simti.
Iar dididia si religia ei nu au ce cauta in secolul asta.

| Alexa98mirela explică (pentru k_7073):

Auzi mah daca te tine gura asa de are du-te mah la altele si comenteaza si ca sa stii nu aveam de ce sa minewinking eu nu ma masturmez ca doar nu sunt nebunawinking asa ca bafta daca nu esti pe site sa ajuti ci sa comenteziwinking

| k_7073 a răspuns (pentru Alexa98mirela):

Eu practic te ajut sa gandesti putin si in plus masturbatul nu este o nebunie, ba din contra, este indicat la anumite varste, ajuta si biologic si psihic
Sa te mai documentezi putin, da un search pe google.
Zi tu acum, nu te am ajutat? ironic asa cum sunt...

A sincer nu, nu m-ai ajutat ba mai mult mai enervat ca esti ronic big grin

Draga, viata e ironica...

Pe mine nu ma iei du dragawinking am terimnato poti sa nu te mai deranjezi sa am deranjezi cu comentariiwinking

Prietena!
citeste ce ai scris si cate greseli ai facut pe pagina asta
Este oglinda prostiei tale, elegant spus si neelegant, cat esti de proasta.
Cand vad proaste ca tine imi vine sa ma spanzur cu mata de gat...

Auzi... eu cred ca tu nu sti ce e situl astawinking nu e sa ne certam sau sa ne injuram e sa ne ajutam asa ca daca ai chef de cearta intra pe altceva sau ceartate cu prietenii tai daca aiwinking

21 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

NUUU! N-o asculta pe didia! CUm sa se marite la 14 ani sau cati aveti.straight face Doamne zi sa-si bage o vaza inauntru pana si-o sparge sa nu mai sufere!

| FucktheSystem a răspuns:

Da, e păcat după o carte veche de 2000 de ani, sigur asta era problema. Dacă ține să se masturbeze măcar să-și ia un vibrator de la sex shop sau să o facă manual, nu cred că vrea să se infecteze de la tot felul de tâmpenii băgate în vagin.

| oanard174 a răspuns:

rolling on the floor cel mai probabil tu esti aia.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Aha o prietena, sigur. Nu iti mai baga lucrui in tine daca vrei sa mai ramai virgina. Asta in caz ca nu te ai dezvirginat deja, dar nu ti ai dat seama.

| UrsuPolar a răspuns:

Da, exista marea problema sa puna mana pe ceva care se demonteaza si sa piarda ceva in ea. nu ar fi prea placut sa nu isi mai gasesasca de exemplu cheile.
@didiDia: da, e mare pacat, sa nu filmezi asa ceva si sa dai si altora.

| AnonimDeOcazie a răspuns (pentru UrsuPolar):

Fist troll bro*

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnonimDeOcazie):

I get you bro!