Este o problema si inca una mare. Masturbarea este un pacat mare. Spune-i sa nu mai faca. Sa-si gaseasca un prieten, sa se marite cu el si sa faca dragoste cu el (doar normal).
DidiDia : dar i se poate intampla ceva rau de tot? sau doar sa ii zic sa nu mai faca ca nu e bine pentru ea si e un pacat?
Creaza dependenta. Oricum, nu este un lucru normal sa faci asa ceva, desi media si internetul incurajeaza.
Okei, mersi mult de ajutor sper sa ma mai ajuti si la alte probleme
Da, exista marea problema sa puna mana pe ceva care se demonteaza si sa piarda ceva in ea. nu ar fi prea placut sa nu isi mai gasesasca de exemplu cheile.
@didiDia: da, e mare pacat, sa nu filmezi asa ceva si sa dai si altora.
Da, e păcat după o carte veche de 2000 de ani, sigur asta era problema. Dacă ține să se masturbeze măcar să-și ia un vibrator de la sex shop sau să o facă manual, nu cred că vrea să se infecteze de la tot felul de tâmpenii băgate în vagin.
Aha o prietena, sigur. Nu iti mai baga lucrui in tine daca vrei sa mai ramai virgina. Asta in caz ca nu te ai dezvirginat deja, dar nu ti ai dat seama.
NUUU! N-o asculta pe didia! CUm sa se marite la 14 ani sau cati aveti. Doamne zi sa-si bage o vaza inauntru pana si-o sparge sa nu mai sufere!
Auzi mah daca te tine gura asa de are du-te mah la altele si comenteaza si ca sa stii nu aveam de ce sa mine eu nu ma masturmez ca doar nu sunt nebuna
asa ca bafta daca nu esti pe site sa ajuti ci sa comentezi
Eu practic te ajut sa gandesti putin si in plus masturbatul nu este o nebunie, ba din contra, este indicat la anumite varste, ajuta si biologic si psihic
Sa te mai documentezi putin, da un search pe google.
Zi tu acum, nu te am ajutat? ironic asa cum sunt...
A sincer nu, nu m-ai ajutat ba mai mult mai enervat ca esti ronic
Pe mine nu ma iei du draga am terimnato poti sa nu te mai deranjezi sa am deranjezi cu comentarii
Prietena!
citeste ce ai scris si cate greseli ai facut pe pagina asta
Este oglinda prostiei tale, elegant spus si neelegant, cat esti de proasta.
Cand vad proaste ca tine imi vine sa ma spanzur cu mata de gat...
Auzi... eu cred ca tu nu sti ce e situl asta nu e sa ne certam sau sa ne injuram e sa ne ajutam asa ca daca ai chef de cearta intra pe altceva sau ceartate cu prietenii tai daca ai
ingerasha ^^___^^ întreabă:
anonim_4396 întreabă: