| Anon23 a întrebat:

Hei, am o problema...As vrea sa imi incep viata sexuala, dar imi este rusine de aspectul vaginului meu, mai exact de aspectul labiilor interne/mici, care sunt de fapt mai mari ca cele externe/mari. Am citit multe lucruri pe net despre acest subiect si stiu ca este normal si ca la majoritatea femeilor cele mici sunt mai mari ca cele mari, dar tot ma simt ciudat. Daca celui cu care o sa o fac nu o sa-i placa? Daca o sa fiu respinsa din cauza aceasta? Ar trebui sa imi fac atatea griji in legatura cu acest aspect?

11 răspunsuri:
| Vektor a răspuns:

Tu chiar iti faci griji? sa zica multam ca face sex cu tine!

nu e nici o problema si nici nu trebuie sa-ti faci griji atat timp cat tu ai o igiena corespunzatoare.

stai linistita ca si penisurile sunt toate diferite ca aspect, marime, grosime, etc

| fataciocolata a răspuns:

Daca te iubeste, nici macar nu-l va interesa acest aspect.Nu trebuie sa-ti fie rusine,toti avem defecte, fie ele mai importante sau mai neimportante. Daca esti asa nesigura, inseamna ca nu prea esti pregatita sa faci pasul asta, iar in cazul asta te sfatuiesc sa mai astepti pana cand consideri ca este momentul potrivit si ai scapat de acest complex.
Sper ca te-a ajutat raspunsul meu, funda?

| neutrino a răspuns:

Fii sigura ca nu are sa te refuze.

| Alcyon a răspuns:

Asta e cea mai mica problema.

| StefanChriss a răspuns:

Nu prea mai conteaza care dintre labii sunt mai mari, daca iubitul tau este excitat o sa-si continue treabalaughing

| Vektor a răspuns:

Ai o Funda de la mine big grin

| Holiday a răspuns:

Nu trebuie sa-ti faci griji absolut deloc din cauza asta.

| Jameson a răspuns:

Buna. Tinand cont de faptul ca esti virgina nu o sa te respinga sigur 100%. Probabil a doua oara o sa fi respinsa si a treia la fel si asa mai departe pentru ca nu mai esti virgina si vaginul tau arata ciudat.

| DeeaMarry a răspuns:

Fii serioasa!
Cui crezi ca ii pasa?!
JinxLady ti-a dat un raspuns excelent!hee hee

| mihai69 a răspuns:

O să fii poate mirată să afli că sunt chiar și băieți cărora chiar le plac mai mult femeile cu labiile și/sau clitorisul ceva mai mari decât „media". Mai ales pentru un sex oral, parcă e mai interesant să simți și ceva „carne" pe limbă. tongue

| Vektor a răspuns (pentru mihai69):

Ai 2 funde din partea mea big grin