Hei,
>> si zice ca a devenit nesigur din cauza ca am insistat eu atat
A arunca vina unul pe altul nu e solutia. Va invartiti in cerc si nu ajungeti nicaieri.
Ca sa ajungeti la o solutie trebuie inteles cercul si trebuie sa va mutati in alt cerc. Simplu de spus, greu de facut.
>> "creez ceva ce nu era acolo"
Pai intuieste el ceva. Nu poti explica o relatie pe baza caracteristicilor partenerilor. Daca o explici asa faci erori de atribuire. Atribui celuilalt calitati pe care nu le are. Normal ca incepe sa se apare. Eroarea de atribuire e o sursa de noi conflicte.
>> zic exact ceea ce cred
Nervii tai nu apar din cauza lui. Apar din cauza ca o nevoie a ta nu este satifacuta. Sa identifi nevoia e important. Abia cand vorbesti cu el despre ea o sa inteleaga.
>> zice ca a devenit nesigur din cauza ca am insistat eu atat
>> eu cred ca doar aduc la suprafata ceva ce era deja acolo
Fiecare din voi decupeaza realitatea asa cum ii convine si crede ca asta e adevarul. Asta devine o noua sursa de conflict.
Spargeti cercul si schimbati-va stilul de a comunica.
Intrebati-va mai intai ce va mai tine impreuna. Daca raspundeti cinstit o sa descoperiti resursele voastre. Daca ele sunt OK si ati stabilit ca merita sa mergeti mai departe vorbiti despre nevoile voastre si negociati ceva acceptabil pentru amandoi.
Bafta!
Gandeste-te ca nu faci nimic nou sau iesit din comun! Vesnica boala a femelelor de a se cupla cu un bad boy si a-si imagina ca il vor schimba ele si modela dupa pofta inimii. Pacat doar ca baietii normali ii ignorati pana ajungeti la 30 de ani!
Cica atunci vine mintea la cap si la fete si la baieti.
Asa e, stiu din experienta proprie! La varsta aceea am reusit in sfarsit sa scap de o relatie toxica ( sunt baiat ).
Anonima17191 întreabă: