| Alexandra338 a întrebat:

Hei.
Am o relatie de 1 an si 5 luni si am aflat ca baiatul m-a înșelat la începutul relației și a și ieșit cu alte fete, abia acum si el zice că nu mai stie ce s-a întâmplat și de ce, zice că a crezut că nu va fi nimic serios etc,(avem relație la distanță, de 400km și ne-am văzut de câteva ori până acum)iar la început mereu avea grijă de mine și vorbea foarte frumos iar acum fix invers, iar când mă supără ceva ma înjură și zice că am probleme cu capul etc, Iar eu nu știu ce să fac. I-am zis ca vreau să ne despărțim și el nu mă lasă să o fac, i-am dat block peste tot, am incercat multe dar nu pot scapa de el. Și cel mai rau e ca ma amenință... spune că voi păți nu știu ce dacă îl las etc, un sfat va rog? Pentru mine e groaznic nici nu știu ce să mai încerc.

6 răspunsuri:
| gogugogugogu a răspuns:

Ai parinti? Sunt necesare niste masuri legale impotriva lui, despartirea a fost o idee buna.

| Alexandra338 explică:

Nu stiu cat e de ok asta, nu vreau să l văd suferind vreau doar să se termine odată tot între noi dar parca sunt blocată în relația asta.

| Alexandra338 explică (pentru gogugogugogu):

Am dar mi e frică cumva să le spun.

| Anonim5695 a răspuns:

E clar ca nu te iubeste si nu a facut o niciodata. Imi pare rau. Nu baga in seama amenintarile ca nu are ce sa iti faca de acolo, incearca sa te manipuleze, nu il lasa. Block la tot si treci mai departe. Data viitoare ai mai multa grija

| gogugogugogu a răspuns (pentru Alexandra338):

Atunci mergi la politie dar incearca sa inregistrezi inainte niste dovezi, fara sa stie el.

| Violleta2022 a răspuns:

Relatie la distanta cu injuraturi si jigniri... pai asta nu este o relatie nici macar normala de prieteni, dapai de iubire.
Da-i pace si nu-ti mai pierde timpul cu un asemnea specimen!
daca te ameninta pastreaza toate amenintarile si mergi a politie ca sa nu risti sa patesti ceva.
Poti sa-i si spui ca ai salvat toate amenintarile lui si adica nu te las ain pace, mergi al politie si faci plangere impotriva lui.