Nu stiu ce sa iti spun gandeste-te bine la ce ai de ffacut si gandeste-te daca merita important este sa nu regreti alegerea facuta cam ificila situatie
Eu sunt de parere sa ii aorzi o sansa lui x pentru ca ai spus ca y a vrut sa o sarute pe prietena ta deci asta inseamna ca nu te place si cine stie poate te vei indragosti de pe parcurs de x la fel mi s-a intamplat si mie un baiat se cam dadea la mine dar am crezut ca nu e nimic si eu incepusem sa plac alt baiat dar acel baiat a spus ca nu ma place si ca ma considera doar o prietena si nu sunt pentru el asa ca l-am lasat si peste o saptamana baiatul care imi dadea de inteles ca ma place m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, eu m-am gandit sa ii dau o sansa chiar daca nu imi placea de el si uite asa am ajuns cu timpul sa ma indragostesc de el...crede-ma ca un baiat ca asta ar aprecia daca i-ai da o sansa si s-ar comporta foarte frumos cu tine stiu asta din propria experienta... sper ca te-a ajutat sfatul meu funda?
Pai nu stiu dar mie imi place de y si acum doua zile ma tot lua in brate si cand am plecat in casa m-a sarutat...
Anonima17191 întreabă: