| oanaoanalovekisslovehugslovekiss a întrebat:

Hei, am o situatie cam complicata deci sa va povestesc un baiat X m-a intrebat acum cateva zile daca vreau sa fiu cu ell si mie nu imi place de el(e mai mic ca mine la ani)si un amic a venit la mine inainte sa-i dau reaspunsul lui X si mi-a zis ca ma place unu Y si apoi mam panicat si m-am dus pe o piatra si am inceput sa plang imi era si rau si nu vroiam sa sufere nimeni din cauza mea. Apoi nu stiam ce sa le zic stateau si asteptau iar eu le-am sunat pe cele mai bune prietene sa vina la mine ca eu mor si s-au speriat si a ajuns si una dintre prietenele mele le-au explicat si acum x ma intreaba mereu mereu mereu daca vreau sa fiu cu el dar nu imi place de x imi place de y dar y dupa treaba asta a plecat in fata la mine dar pe banca nu era numai el era si X SI Y si Y cred ca s-a suparat pe mine pentru ca a vrut sa o sarute pe prietena mea si mam simtit prost si nu stiu ce sa fac help me astept raspunsuri + fundoi love struck mersi anticipat

Răspuns Câştigător
| lulus9695 a răspuns:

Nu stiu ce sa iti spun gandeste-te bine la ce ai de ffacut si gandeste-te daca merita important este sa nu regreti alegerea facuta cam ificila situatie

3 răspunsuri:
| oanaoanalovekisslovehugslovekiss explică:

Aauzi daca nu intelegi nu mai scrie degeaba

| lulus9695 a răspuns:

Eu sunt de parere sa ii aorzi o sansa lui x pentru ca ai spus ca y a vrut sa o sarute pe prietena ta deci asta inseamna ca nu te place si cine stie poate te vei indragosti de pe parcurs de x la fel mi s-a intamplat si mie un baiat se cam dadea la mine dar am crezut ca nu e nimic si eu incepusem sa plac alt baiat dar acel baiat a spus ca nu ma place si ca ma considera doar o prietena si nu sunt pentru el asa ca l-am lasat si peste o saptamana baiatul care imi dadea de inteles ca ma place m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, eu m-am gandit sa ii dau o sansa chiar daca nu imi placea de el si uite asa am ajuns cu timpul sa ma indragostesc de el...crede-ma ca un baiat ca asta ar aprecia daca i-ai da o sansa si s-ar comporta foarte frumos cu tine stiu asta din propria experienta... sper ca te-a ajutat sfatul meu funda?

| oanaoanalovekisslovehugslovekiss explică (pentru lulus9695):

Pai nu stiu dar mie imi place de y si acum doua zile ma tot lua in brate si cand am plecat in casa m-a sarutat...