Trebuia sa fiti deschisi unul cu altul, sa va rezolvati problemele.Nu cred ca ar trebui sa fi asa geloasa,certareata, probabil ca s-a saturat de atitudinea ta, pentru ca il ranesti, de aceea a plecat, daca tu chiar il iubesti iar majoritatea certurilor au fost din cauza ta ar trebui sa iei masuri.Nu te gandii ca vreau sa te omor si sa dau vina pe tine am avut si eu certuri, mereu si nu au trecut decat 7 luni, nu 2 ani.Iar certurile au fost si din vina mea si din vina lui dar am stiut sa stam unul langa celalalt si vorbim, sa fim sinceri unul cu altul.Sa iti dau si un exemplu grav intre noi? Era sa raman gravida si sunt minora.(Nu dau detalii).Dar am trecut peste, parintii stiau, s-a rezolvat, mergem mai departe. E pacat sa dam cu piciorul la ceva frumos si mai ales tu. Vorbeste cu el
Parerea mea e ca ar trebui sa faci tu primul pas de data asta daca chiar ti la el, el probabil s-a saturat sa tot faca primul pas si a decis sa te lase sa vada daca tu ai face ceva pentru el. Nu ai nimic de pierdut daca o sa il cauti tu. ba din contra.
Totusi parerea mea este ca ar trebui sa discutati iar, si sa lamuriti absolut tot, ar fi pacat pentru voi sa nu fiti impreuna.
Bafta iti tin pumni :*
Poate ca el considera, si pe buna dreptate, sa te lase impreuna cu gelozia ta, cu tot. Aceasta relatie facuta din bucati nu are cum sa mearga si poate ca el a inteles acest lucru.
Din ce ai scris tu aici e clar că nu sunteţi pe aceaşi lungime de undă. Sunteţi 2 nehotărâţi care aşteaptă să facă cineva primul pas şi aşa. Aaaa, şi 2 orgolioşi.
Poate că cel mai bine ar fi să luaţi o pauză şi să vă gândiţi ce anume vreţi unul de la celălalt.
Nu o lua pe o jignire, vreau doar să vă ajut.
Ciorba reincalzita.....chiar de prea multe ori!
Asa ca, fiecare pe drumul lui.
Am trecut printr o poveste ca a ta
Eu daca eram in locul lui(chiar daca mi se rupe inima)
imi caut pe alta
aici subliniez...
"Nu pentru ca esti tu devina"