anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Am și eu nevoie de câteva păreri. Acum 3 săptămâni și 2 zile am avut un act sexual neprotejat, dar fără ejaculare.Cu toate astea am luat pilula de a doua zi, cea pentru 72 de ore în primele 4 ore și mi-a venit menstruația la 3 zile după, ținând 5 zile. De obicei îmi venea regulat la 30 de zile, dar cum scria și pe prospectul pilulei, s-ar putea să-mi încetinească sau grăbească venirea menstruației. Acum au trecut trei săptămâni de la venire ciclului și încă nu e nici un semn de nimic. Deci s-ar putea să-mi vină iar la 30 de zile? Mai iau și în calcul posibilitatea unei sarcinii, dar ar fi redusă. În plus, de atunci n-am mai avut nici un fel de relația intimă. Voi ce credeți?

Răspuns Câştigător
| MValentin a răspuns:

Eu cred pur si simplu acest lucru, ce este in proportie foarte mare de adevar si fara exagerari.
Acea pastila este plina de hormoni, si iti va provoca (nu e 100%) dereglări a ciclului.
Nu este de speriat sau ceva, doar sa nu mai iei alta in următoarele 6 luni. Sănătate si nu te mai încrede in viitor in tot ce scrie pe internet.

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca efectiv ti-ai batut joc cu buna stiinta atat de sanatatea organismului tau cat si a activitatii hormonale prin folosirea cu totul/absolut INUTILA, ILOGICA dar mai ales IRESPONSABILA a pastilei contraceptive (de a 2-a zi), incepand de acum va urma sa constati si sa-ti dai seama de adevaratele efecte adverse pe care le produc hormonii sintetici in urmatoarele cateva luni/cicluri menstruale.
De regula ciclul menstrual devine neregulat sau dereglat pe o perioada de minim 3-4 luni si din acest motiv menstruatiile se pot produce imprevizibil (haotic), iar sangerarea menstruala in mod efectiv poate fi atipic sau cu o manifestare si desfasurare anormala comparativ cu sangerarile anterioare.
1.) Deci s-ar putea să-mi vină iar la 30 de zile?
Raspuns : cel mai probabil NU din cauza faptului ca de regula activitatea hormonala este dereglata intr-o foarte mare masura.
2.) Mai iau și în calcul posibilitatea unei sarcinii, dar ar fi redusă.
Raspuns : Fiindca de fapt, in niciun caz NU a existat nici cea mai mica/infima posibilitate in privinta formarii unei sarcini, reiese ca in acest caz, ca este cu totul IMPOSIBILA si exclusa existenta unei sarcini chiar si pur ipotetice.
Multa sanatate!

| Crackman a răspuns:

Este posibil sa re fi dereglat, iar din cate stiu eu poti sa nu mai ai ciclu o perioada de cateva saptamani

| Altazaaar a răspuns:

Am să răspund deoarece poate și alte fete vor avea nevoie de acest răspuns, mi-a venit menstruația normal, la 29 de zile fără alt fel de complicații.