Pfff... Ce trist... Pai nu ati discutat niciodata clar, adica, sa-i spui ca simti ca relatia s-a racit, daca va iubiti reciproc se poate face ceva, adica sa fie cum a fost si sa nu va despartiti. Chiar daca o perioada esti departe, daca tine la tine, te poate astepta, dar daca doar unul dintre voi iubeste e greu sa pastrati relatia. Poate pe de-o parte face bine o pauza sa isi clarifice sentimentele, daca a zis ca nu mai stie ce simte. Daca te iubeste, (si cred ca un pic da, daca nu, nu ar fi avut ochii inlacrimati) o sa i se faca dor de tine si te va suna. Cu timpul veti vedea. Cred ca aceasta pauza ori va face sa va despartiti ori sa va dati seama ca nu puteti face asta. Bafta!
Pai cum vine asta? ba te iubeste, ba nu, ba iar se razgandeste, dar dupa aia nu stie?
...trebuie sa fii sigura ce vrei de la el si ce vrea el de la tine.
Dar stii doar ca relatiile la distanta nu prea tin.
Dar e vorba doar de 2 luni, si in ultima vreme m-am simtit un pic folosita de el.
Nu e genul, e baiatu acela cuminte care isi vede de treaba, cu mine a avut a doua lui relatie si tot cu mine la tinut cel mai mult si are 18. Nu ar fi fost problema sa faca ceva.
Nu am putut vorbi niciodata serios cu el, nu stiu, probabil ca e si vina mea, multumesc frumos pentru raspuns :* :*
Te ateapta multe surprize daca esti dispusa sa inghiti orice galusca. Facem pariu pe ce vrei tu ca atunci cand te vei intoarce vei afla ca al tau crai a stat cel putin cu inca una. Si baietii cuminti vor sex. Daca e timid si uratel, atunci nu va fi alegerea lui, intr-o masura prea mare, dar tare ma indoiesc ca daca se va ivi ocazia el va zice nu. Bine, nici nu are de ce, doar sunteti despartiti.
Nu stiu, am fost prima lui prietena dupa 2 ani, si asa e foarte timid cu fetele, adica eu am fost aia care so bagat pe el...Nu stiu, oricum nu mai am ce face, oricum plec
Cand te-a sarutat pe frunte, a fost un sarut amical care imprima urmatorul mesaj - ramai cu bine, ne-am despartit! sa ai grija de tine - a avut in vedere sa ramai cu bine. adica v-ati despartit.
Pai it's a cand of happy end. sa ai o amintire placuta - cum se zice: ultima impresie tot conteaza in o despartire;-)
beausingurlamasamea întreabă: