| Vlad162 a întrebat:

Hei am si eu o intrebare si o s-o pun direct.
Sunt baiat, am 17 ani la fel ca si prietena mea cu care sunt de 10 luni.Dar in ultima vreme, asta insemnand 2 saptamani,de cand a reinceput liceul,m-a pus total in coada listei ei de prioritati,se preocupa mai mult de lectii si de proiecte si de abia vrea sa vorbim, daramite sa iesim. Zice ca are treaba perioada asta si ca s-o inteleg.
Ce vreau eu? Vreau s-o fac putin dependenta de mine, adica sa regrete ca m-a omis complet si sa ii dau de gandit ca as putea sa plec din viata ei daca va continua asa..sa fiu altfel decat eram ca sa o surprind,sa-i arat si alta latura a mea.
Ea imi zice ca tine la mine, dar cand vine vorba sa puna in practica asta, nu vad nimic. Cum sa procedez?
Arpeciez orice sfat.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Respecta faptul ca ea invata si pune, asa cum este normal, scoala pe primul loc. Fa si tu la fel si surprind-o cu rezultate scolare foarte foarte bune (de exemplu, un premiu la o olimpiada). Te va precia mult mai mult si va fi bine

| Bijutierul1 a răspuns (pentru Brigaela):

Bravo Brigaela!

| mariumarius a răspuns:

Incearca sa fii un pic mai indiferent si vezi cum reactioneaza....PS iart-o pe BRigaela, se crede in ani '70 prin toate raspunsurile pe care le da pe siteul asta.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Sa faceti temele impreuna!