| Alesssya a întrebat:

Hei, am si eu o mica intrebare. Daca am facut-o cu prietenul cu prezervativ si si-a dat drumul in el, apoi am facut-o iar si tot la fel, exista ceva riscuri?

Răspuns Câştigător
| alexa2829 a răspuns:

Nu,nu exista nici un risc stai linistita.Insa nu fa niciodata fara prezervativ nu gandi cum gandesc toate fetele"mie nu mi se poate intampla" sau sa te lasi influentata de el ca o sa-ti placa ca apoi sa ai placere timp de 2 min si sa suferi 9 luni! succesc si fi cu bagare de seama ca eu te invat pe tine da sa stii ca nu am fost mai breaza anul trecut si regret! pupici si nb!

11 răspunsuri:
| AriannaAri a răspuns:

Atata timp cat nu a ejaculat in tine nu exista niciun risc.

| GigllyMandy a răspuns:

Hey,
99% nu, singura posibilitate e sa fiti al naibii de ghinionisti ca sa aiba prezervativul respectiv vreun defect! Deci nu! Banuiesc ca a doua oara nu ati folosit acelasi prezervativlaughing
Sper ca ti-am fost de ajutor!
! ciuss!

| Danapiandi a răspuns:

Nu!

| aly1368 a răspuns:

Daca ai facut-o cu prezervativul nu exista riscuri sper ca te-am ajutat

| aly1368 a răspuns:

Nu exista nici o posibilitate. Sperma trebuie sa ajunga destul de adanc in organul genital feminin si e nevoie de mai mult decat un spermatozoid pentru ca o femeie sa ramana gravida.Gandeste-te ca la fiecare ejaculare sunt lansati sute de mii de spermatozoizi, si in general rezulta doar un copil

| RammsteinHH a răspuns:

Nu exista nici un risc.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Afirmatia ta e destul de ambigua. "iar si tot la fel". Daca a doua oara ati folosit in continuare acelasi prezervativ, si inca plin, riscul ca elsa fi alunecat "putin", si mai ales fiind deja sub presiune e destul de mare! Deci riscul e prezent! Mergi la un control sa vezi ce spune medicul! Testul de sarcina se face abia in ziua a 21-a din urina de dimineata, iar pana atunci, sarcina poate evolua! Fuga la medic!

| Alesssya explică (pentru GigllyMandy):

A doua oara a fost altul nou normal laughing. multumesc.

| Davidoff87 a răspuns:

Numai unu aveati? sad

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Dacă aţi folosit prezervativ şi l-aţi "verificat" DUPĂ ( ca să nu fie rupt ) şi a fost ok, atunci NU există riscul de a rămâne însărcinată ( chiar dacă a ejaculat în prezervativ )!

Cea mai SIGURĂ metodă contraceptivă este folosirea prezervativului, deoarece are DUBLU rol : previne o eventuală sarcină, DAR previne şi infectarea cu diverse boli cu transmitere sexuală ( BTS ) – la o utilizare CORECTĂ!

De aceea, recomand NEAPĂRAT folosirea PREZERVATIVULUI ( alunecarea va fi mai uşoară, eviţi riscul de sarcină şi diverse boli cu transmitere sexuală ) – mai ales în cazul unei noi relaţii, sau o relaţie „pasageră" ( ori una sub semnul întrebării )!

Dar e foarte important să fiţi ATENŢI la modul de "manevrare" a prezervativului ( deschiderea lui şi "montarea", apoi e importantă mărimea, şi nu în ultimul rând "demontarea" acestuia ) - de asemenea, recomand VERIFICAREA prezervativului după FIECARE "partidă" ( să nu se fi rupt/tăiat; se poate verifica atât vizual, cât şi prin „umflare" uşoară, ca la un balon ) - pentru mai multă siguranţă!

Dacă folosiţi prezervativ de fiecare dată şi la fiecare "număr/partidă" ( ATENŢIE la modul de manevrare/desfacere şi "montare/demontare" ) NU există risc de sarcină ( siguranţă de 99-100 % ), DAR ( repet ) preferabil să-l verifici după partidă!

Să folosiţi prezervativ cu spermicid - chiar dacă se rupe, NU trebuie să disperi, deoarece este lubrefiat/tratat cu o substanţă spermicidă ( cu rol de distrugere a spermatozoizilor ) care va distruge eventualii spermatozoizi care ajung în vagin!

Sau să foloseşti un prezervativ simplu marca DUREX Extra Strength-strong sau Durex Extra Safe ( sunt puţin mai groase ) + un lubrifiant spermicid - acţiunea contraceptivă este aceeaşi ( deci ai DUBLĂ "protecţie" )!

| Marian_Silviu_1981 a răspuns:

Riscuri pentru ce? sa-l aruncati la gunoi si pe al doilea?