Uuu ce drama, parca e o telenovela...
Lasand glumele la o parte e cam aiurea situatia, si nu prea vad nici o rezolvare daca zici ca R are 'certificat" nu stiu ce se poate face de obicei astea cu certificat scapa nepedepsiti
Incearca sa a stai o perioada singura poate pana la urma ii trece nebunului obsesia si te lasa in pace... Muulta bafta
Tu te duci la politie degeaba sa spui ca un prieten al tau a luat bataie, fie ca R are certificat sau nu! Plangerea trebuie sa o faca cel care a incasat-o, si atunci politia poate actiona. Nu il baga la inchisoare, asta asa e, ci il duce in camarutele cu 'glumeti'.
Apropo, i-ai vazut tu certificatul lui R? Mie imi pare ca a fost o vrajeala, ca sa isi intimideze cunoscutii. Si iarasi nu inteleg cum se face ca esti permanent in anturajul lui R?
Iesi din grupul ala si rupe-o de tot de R, dupa un timp se va plictisi si te va lasa in pace, are probleme grave baiatu
Cred ca cel mai bine ar fi sa incerci sa iesi din acel grup, poate daca acel R nu te mai vede si nu o sa mai fie atat de aproape de tine o sa ii iesi din minte si o sa te lase in pace
beausingurlamasamea întreabă: