| Hope2001 a întrebat:

Hei,am si eu o problema cu care ma confrunt de vreo 8-9 luni, am stat intr-un anturaj cu 3 baieti, 17 ani, 21 ani, 26 ani (R),cel mai mare a prins drag de mine (R) si la un moment dat mi-am facut un iubit (Pk), cel de 26 de ani a pus un baiat sa-l bata,plangeam zi de zi cand ii auzeam numele lui Pk, eram indragostita de el chiar daca aveam doar 3 zile,ne-am despartit si a vrut sa faca plangere penala,nu a reusit, R mi-a spus intr-o zi ca ma ubeste iar eu i-am spus: si eu,dar doar ca pe un frate mai mare,nimic mai mult,atunci el a zis: daca nu te am eu nu te are nimeni,in acel moment "mi-a cazut cerul in cap",nu l-am crezut, mi-am mai facut un iubit dupa circa 3-4 luni,si-a luat si el bataie,a incercat sa vorbeasca si mama cu el,pana si eu,dar din pacate neaga absolut tot,la politie nu ma pot duce deoarece are "certificat" (stiti voi la ce ma refer),nu ii poate face nimeni nimic,acum le este frica baietilor sa mai fie cu mine riscand sa-si ia bataie,sau cel putin sa ma stea cu mine,nu e normal,ce pot face in acest caz,multumesc anticipat, dau funda celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| vyyyk a răspuns:

Uuu ce drama, parca e o telenovela...
Lasand glumele la o parte e cam aiurea situatia, si nu prea vad nici o rezolvare daca zici ca R are 'certificat" nu stiu ce se poate face de obicei astea cu certificat scapa nepedepsiti sad
Incearca sa a stai o perioada singura poate pana la urma ii trece nebunului obsesia si te lasa in pace... Muulta bafta happy

5 răspunsuri:
| iepurascufundita a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa incerci sa iesi din acel grup, poate daca acel R nu te mai vede si nu o sa mai fie atat de aproape de tine o sa ii iesi din minte si o sa te lase in pace

| kyliejenner a răspuns:

Iesi din grupul ala si rupe-o de tot de R, dupa un timp se va plictisi si te va lasa in pace, are probleme grave baiatu laughing

| pufulescu a răspuns:

Tu te duci la politie degeaba sa spui ca un prieten al tau a luat bataie, fie ca R are certificat sau nu! Plangerea trebuie sa o faca cel care a incasat-o, si atunci politia poate actiona. Nu il baga la inchisoare, asta asa e, ci il duce in camarutele cu 'glumeti'.
Apropo, i-ai vazut tu certificatul lui R? Mie imi pare ca a fost o vrajeala, ca sa isi intimideze cunoscutii. Si iarasi nu inteleg cum se face ca esti permanent in anturajul lui R?

| Doub a răspuns:

Iti gasesti un prieten care stie karate.

| Hope2001 explică (pentru pufulescu):

Da,i l-am vazut