| Katherineeeeee a întrebat:

Hei, am si eu o problema! Imi place de un tip mai mare decat mine cu un an! Ne intelegem super bine si in ultima vreme a spus ca e curios sa vada cum sarut si din astea ca ar fi onorat si ca el nu merge la "colindat" de craciun ( la baut prin sat, bunicii nostri stau in acelasi sat) fara mine, si a incercat de doua ori sa ma sarute dar nu l-am lasat...eram hotarata ca a 3 oara sa il las dar acum nici nu mai vorbeste cu mine, nici nu ma saluta, insa in pauze nu-si ia ochii de pe mine! Ce sa fac? Credeti ca ma place? Sau doar spune asa? Va rog ajutati-ma cu un sfat.nu mai vreau sa sufarsad!

Răspuns Câştigător
| Liquify a răspuns:

Eu zic ca daca il placi ii spui in fata asta. Cand vorbesti ii spui "hey eu te plac si bla bla". Cel mai rau caz? Nu o sa vorbeasca cu tine. Ceea ce nu ti-ar face nici un rau dat fiind faptul ca dupa ce povestesti tu nici acum nu vorbiti prea des. Daca chiar il placi incearca! Ai fi surprinsa cat de mult conteaza ca tu sa faci primul pas si nu el. Nu toti baietii au curajul sa faca primul pas happy.
Mai exista si posibilitatea sa nu mai fie interesat sa aiba o relatie cu tine. Dar si in cazul acesta, spunandu-i ceea ce simti nu poate inrautatii relatie de prietenie dintre voi. happy
Poate ti se va parea un capat de lume sa ii spui ce simti, dar vei vedea o data ce o faci nu e asa.

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Liquify a răspuns (pentru soraya3456):

Termina cu penibilitatile. Astea is chestii de copii mici si pareri de fete care sufera. Nu e asa. Sunt fata si NU TOTI BAIETII FAC ASA! Da, sunt unii care se comporta ca niste idioti. Si asta doar pentru ca sunt imaturi, neexperimentati sau vor sa faca pe interesantii. Nu are nimeni nici o vina ca tu ai avut de a face cu asemenea fiinte. Se poate sa nu aiba nici o legatura cu cazul ei si cu tipul despre care vorbeste. Asa ca pastreaza opinnile de genul "baietii isi bat joc si vor doar sex" pentru ca baiatul care iubeste si care respecta o femeie nu se incadreaza de loc in descrierea ta. NU TOTI BARBATII SUNT TARANI!

| Liquify a răspuns (pentru soraya3456):

Poate 1 din 10... Iti zic eu astea sunt pareri de copil mic. Nu stiu cati ani ai, dar nu cred ca ai avut parte de prea multe relatii pana la varsa ta. De la sarut la sex e cale lunga. Un sarut e ceva perfect normal intr-o relatie doar nu crezi ca te plimbi cu baiatul de mana prin curtea scolii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mort dupa tine happy. intreaba-l daca ramane stabilit ca de Craciun mergeti impreuna asa cum a zis el. bafta!

| OctavianN a răspuns (pentru soraya3456):

1. Ai 13 ani. 2. Nu ai avut nici o relatie. 3.Nu ai sarutat niciodata un baiat, insa stii cum vor fi ei peste cateva luni?! Esti cumva ghicitoare sau ceva de genu'? Ghicesti in carti de. tarot laughing? Normal ca vrea si sex. E logic si perfect natural. Daca nu te simti tu pregatita sa iti incepi viata sexuala asta e partea a 2-a. Nici nu ti-as sugera sa faci asta la varsta ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OctavianN):

Mai, stai asa ca fata care intreaba e alta nu soraya de 13 ani. ele doua doar se cearta...hahahah! lasa-le sa se certe. amuzant laughing)

| OctavianN a răspuns (pentru soraya3456):

Probabil. Nu ai de unde sa stii laughing.