Faptul că s-a șters, nu exclude posibilitatea ca sperma rămasă neexpulzată pe uretră sau din prostată să se „strecoare" ulterior în vaginul tău.
Dacă nu ai aflat, există și un fel de zicală: „postulatul penisului - cică orice i-ai face, ultima picătură tot în chiloți se scurge". Doar că la voi, în loc de chiloți, penisul lui era la tine în vagin.
Posibilitatea existenței unei sarcini este foarte mare.
Asta arată cât de mult știi „in ce riscuri m-am bagat". Oricum, sarcina „se vindecă" în maximum 9 luni. HPV, HIV niciodată. Hepatita B sau C, foarte greu. Iar alte boli, ceva mai ușor dar tot nu e ceva plăcut. Ai luat și astea în considerare când spui că „stiu in ce riscuri m-am bagat"?!?
S-ar putea sa fi ramas insarcinata, al doilea act sexual daca a inceput imediat dupa primul si iubitul tau nu s-a sters/spalat penisul, atunci mai avea sperma si te-a lasat insarcinata!
S-a sters. Al doile act a fost dupa vreo 30-40 de minute
Nu, adica dupa prima data el s-a sters si si-a luat chilotii... Am mai stat in pat vreo 40 de minute si dupa am inceput al doilea contact.
Atunci nu e nici o problema, spermatozoizii traiesc circa 5-10 minute, asa ca daca pauza a fost 30-40 minute nu ai de ce sa iti faci grji, nu esti insarcinata
Faptul că s-a șters, nu exclude posibilitatea ca sperma rămasă neexpulzată pe uretră sau din prostată să se „strecoare" ulterior în vaginul tău.
Dacă nu ai aflat, există și un fel de zicală: „postulatul penisului - cică orice i-ai face, ultima picătură tot în chiloți se scurge". Doar că la voi, în loc de chiloți, penisul lui era la tine în vagin.