Faptul că s-a șters, nu exclude posibilitatea ca sperma rămasă neexpulzată pe uretră sau din prostată să se „strecoare" ulterior în vaginul tău.
Dacă nu ai aflat, există și un fel de zicală: „postulatul penisului - cică orice i-ai face, ultima picătură tot în chiloți se scurge". Doar că la voi, în loc de chiloți, penisul lui era la tine în vagin.
S-ar putea sa fi ramas insarcinata, al doilea act sexual daca a inceput imediat dupa primul si iubitul tau nu s-a sters/spalat penisul, atunci mai avea sperma si te-a lasat insarcinata!
Posibilitatea existenței unei sarcini este foarte mare.
Asta arată cât de mult știi „in ce riscuri m-am bagat". Oricum, sarcina „se vindecă" în maximum 9 luni. HPV, HIV niciodată. Hepatita B sau C, foarte greu. Iar alte boli, ceva mai ușor dar tot nu e ceva plăcut. Ai luat și astea în considerare când spui că „stiu in ce riscuri m-am bagat"?!?
S-a sters. Al doile act a fost dupa vreo 30-40 de minute
Nu, adica dupa prima data el s-a sters si si-a luat chilotii... Am mai stat in pat vreo 40 de minute si dupa am inceput al doilea contact.
Atunci nu e nici o problema, spermatozoizii traiesc circa 5-10 minute, asa ca daca pauza a fost 30-40 minute nu ai de ce sa iti faci grji, nu esti insarcinata