Sa va zic eu ceva fetelor,noi,daca stam cu o fata nu inseamna ca,pe iubita noastra,cea mai buna prietena,o ignoram,inseamna doar ca vrem sa discutam si noi,cu altcineva,nu inseamna ca va inselam, asa ca zii si tu lui ca il placi, ca vreti sa fi-ti impreuna, si gata. Sper ca te-am ajutat, si esti darnica sa-mi dai o funda!
E destul de incurcata situatia cred ca cel mai bine ar fi sa-i spui ca-l placi.Cine stie, poate si lui ii place de tine, dar nu vrea sa recunoasca.
Bafta!:*
Discuta cu el, pe aceasta tema. Din cate am inteles si lui cred ca ii place de tine.
Sau poate isi batea putin joc Nu am un raspuns exact, dar ai putea vorbi cu el despre asta, sa vezi ce se intampla. E cam ciudata treaba.
Stie ca il plac...
Si eul zice ca tine la mine, insa eu nu sunt chiar asa sigura...
Eu i-am zis si de chestia ca isi bate joc sau ceva gen si s-a suparat rau, ca nu am incredere in el si balblabla si a zis ca daca isi batea joc, se ducea la altii si le spunea tot ce vorbeste cu mine si chetii dintr'astea.Si na totusi a facut mai multe chestii, gen s-a bagat pentru mine si altele...
Se pare ca baiatul te place dar nu este in stare de nimic. Lasa-l sa mai creasca.
Buna.
E cam aiurea situatia.
Hai punem altfel problema.
Sa zicem printr-o eroare de calcul ca-l placi si esti foarte atrasa de el, ai accepta sa stai cu el stind ca in momentul de fata are o prietena pe care o paraseste sa setea cu tine?!
Eu zic ca sunt primele semne de neseriozitate si trebuie sa eviti baietii de genu, asta daca vrei o relatie seriosa si de durata.
O zi cat mai faina!
Complicat! Vorbeste cu el, si spune-i ca-ti place de el, poate si lui ii place, dar nu vrea sa-ti spuna!
AlexEjmecheru întreabă: