Super povestea! Si o super vara bineinteles. Apreciez faptul ca ti-ai petrecut mult timp sa ne povestesti prin ce ai trecut! Nu ai nimerit foarte bine, Adi avea prietena, Cristi la fel..Totusi deci ei nu erau din orasul tau, nu? Sunt cam confuza.
Scuze am vrut sa spun ca la discoteca am cunoscut un baiat costica de 19 ani care era prieten cu andrada! si dupa m-am lamurit ca Cristi nu era tigan! scuze am uitat!
OMG! Asta ar trebui sa fie o poveste din care sa aiba fetele ce-nvata? In primul rand nu prea am inteles nimic.O adevarata harababura. Fara punct, fara virgule (sau ma rog, virgule unde nu trebuie), fara...Ce sa mai? O,, bulibaseala" daca ma pot exprima asa.Pe de alta parte nici invatatura nu e cine stie ce.E doar o (nu pot spune poveste, as jigni intreaga gramatica a limbii romane ) insiruire de cuvinte din care reiese ca tu ai avut o vara,, ff frumoasa" -ca sa citam un filozof in viata-.Da bine bravo tie! Pe bune, daca o mai citesc inca o data ma arunc de la etej.Deja ametesc de-atatia Cristi, Adi, Vali s.a.d.m. Grea-i gramatica limbii romane!
Ah, ce usurare! Mai aveam putin si-mi bagam unghia-n gat, atat de ingrijorat eram.Mai-mai si cadeam cu nasu' pe tastatura. Noroc ca ti-ai amintit sa mentionezi asta, ca altfel ma aveai pe constinta.
Am vrut sa va pov povestea mea si sa va dau un sfat!
Mai bine nu comentezi decat sa faci asa, scrie tu atat si sa-ti mai arda de.ce ziceai tu pe acolo!
Ia sa scriu si eu o poveste si sa-ti dau un sfat. Poveste: A fost odata ca niciodata o fata care stia sa foloseasca tastatura dar literele si punctuatia ii erau complet straine. Sfat: Invata gramatica limbii romane!
Of, saracuta de tine! Sa scrii o poveste asa de lunga si asa palpitanta, din care nu intelegi absolut nimic (corectie -intelegi ca, cuiva nu prea i-a placut la scoala ) si de care nu-i pasa oricum nimanui.Mai ca-mi vine sa plang.Pe bune o sa ma inec in propriile-mi lacrimi!
Da bineinteles ca te las in pace, scumpete.Sau crezi ca am eu inima sa ma pun c-o domnisoara asa educata ca tine.Nu, nu, nu! P.S aca mai vrei sa scrii ceva, te rog straduieste-te ca de data asta sa fie corect. Deja ma ustura ochisorii...
Sincer,nu stiu cine ar fi curios de o poveste atat de plictisitoare si copilareasca.
Da ...pai cristi mi-a spus ca nu avea si Adi cica s.a despartit de ea, nu nu erau din orasul meu eu eram in vacanta la tara cu prietena mea DIana dupa cum ai citit!
Vaii...daca ai fi trait cu adevarat ..nu ai fi zis asta!
Sa stii ca am scris cum trebuie dar dupa a aparut acolo ca am pus pre multe puncte si a trebuit sa le sterg alan-dala termina.ti cu comentariile aste ca iti spun ca nu esti mai presus!
Da,banuiesc ca si cuvantul,, alandala" era scris corect dar apoi a aparut gresit...
Ce sa traiesc cu adevarat? o poveste care la sfarsit ai ramas dezamagita fff tare