Hey, am simtit si inca simt si e al naibii de greu, am vrut sa renunt de n ori, sa ma limitez doar la o relatie de prietenie, dar n-am putut. Uneori simt ca am obosit sa tot alerg dupa iubirea lui, dar nici sa renunt nu vreau pentru ca nu mi-l pot imagina langa o alta persoana. Nu sunt egoista, il vreau din tot sufletul fericit, dar mi-ar fi foarte greu sa stiu ca e langa o alta persoana si o iubeste. Asa ca am ales sa lupt si sa astept cat e nevoie, daca renunt cum as mai putea castiga?
Cum a spus si " Love4Music " n-am nimic de pierdut si pana la urma daca nu risc nu castig.
Asa este! Pur si simplu nu-l pot vedea langa altcineva, semanam prea mult. Parca am fi frati. E foarte foarte greu... Mai ales ca nu putem vorbi decat pe internet iar eu trebuie sa ma gandesc la diferite abordari, la diferite subiecte.
Da,am realizat ca fizicul meu, personalitatea nu sunt compatibile cu accea persoana si am datoo uitarii
De cateva ori pana am dat de nevasta-mea! am asteptat ca un pescar destoinic ce sunt
E foarte greu...Ma copleseste! Asa e, cum ai spus si tu, peste puterile mele! Totusi, as face orice pentru persoana respectiva...Din pacate, nu cred ca e reciproc dar poate fi, de-aceea ma zbat!
Poti sa incerci si faci foarte bine, pentru ca in viitor nu o sa ai nemultumirea ca nu ai facut mai mult.
Incerci si castigi, daca nici macar nu incerci nu ai cum sa castigi.
Nu ai ce pierde doar de castigat