Cat de inteligenta e in privire, ce transmite, spontaneitatea/ingeniozitatea, feminitatea/delicatetea, fundul tip "bubble butt", silueta tip clepsidra (dar nu exagerat), sanii jucausi, sfarcuri cu "nasul pe sus", degetele ingrijite de la picioare, linia usor curbata in exterior a coapselor.
D-astea...
Dacă iubești cu adevărat nu mai exista defecte nu mai exista ce și cu cine a fost sau altceva tot ce contează și trebuie sa conteze cu adevărat este omul pe care îl iubești cu adevărat nimic altceva.
Nu ar trebuie sa conteze niciodată ce forme are cate kile are sau nu știu ce a făcut cu cine a făcut astea sunt rahaturi prostești niște nimicuri niciodată nu trebuie sa conteze așa ceva niciodată nu trebuie sa conteze astea nu trebuie sa conteze cu cine a umblat și alte rahaturi prostești.
Dacă iubești cu adevărat pai iubești cu adevărat.
Suna bine ce zici tu acolo, e dintr-un film mai idealist, asa...dar in viata reala, inainte de a iubi cu adevarat, ai niste criterii prin care ajungi sa iubesti cu adevarat. Niste premise, niste conditii necesare si eventual suficiente.
Nu vei putea iubi cu adevarat o persoana care iti repugna fizic, care nu te atrage deloc, decat daca ai deja un istoric mai vechi, cand ai fost cumva atras, dar s-a intamplat ceva pe parcurs cu persoana respectiva si nu te mai atrage fizic intre timp. Sau daca esti genul asexuat, care se regaseste doar in iubiri platonice.
But of course ca este. Cei care-s ancorati cu picioarele pe pamant inteleg mai bine. Si ca sa poti intelege si tu la ce ma refer, iti voi da un exemplu: cunosti pe cineva online, dar fara poze, fara sa ai idee cum arata. Vorbiti mult, descoperiti ca va intelegeti si ca totul este minunat, va programati o intalnire.
Cand va intalniti, vine surpriza:
1. Este de acelasi sex cu tine si totul a fost o minciuna (presupunand ca esti hetero)
2. Este cu 40 de ani mai mare decat tine.
3. Arata intr-un mod in care pur si simplu nu gasesti nimic atragator, ba, dimpotriva.
4...
Deci, ce crezi ca iubeai: persoana sau....personalitatea? Un om cu nume si prenume, in totalitatea lui sau imaginea, perceptia care ti s-a format, urmare a conversatiilor placute?
Iubirea e grele...
Ce vrea să spună omul acesta, pe scurt, este că mai întâi apare atracția fizică, adică criteriile pe care le-a el enumerat mai sus, apoi vine acea atractie „sentimentala", care o eclipsează pe cea fizică, după un timp.
Oricum, nu mereu merge după atracția fizică pentru că o persoană te poate atrage și prin stilul său de a fi și crezi că te-ai „completa" cu persoana respectivă, dar asta e ceva ce mulți n-au simțit.
Ce ma atrage cel mai mult? Fizicul!
Ce imi displace cel mai mult? "Palmaresul" bogat.
Nau habar ce însemna să iubești cu adevărat nu ma aștept la nici unul vreodată sa înțeleagă.
Uah Ăsta e deja alt caz. Să îți spună că e fată și de fapt în spatele ecranului să se afle un bărbat gras, împuțit de 50 ani. Oare ce ar căuta un asemenea individ de la un alt bărbat?
Dar nu zic că nu are dreptate, într-o oarecare măsură. Fizicul contează, dar nu 100%. Adică nu ar trebui să-ți faci niște standarde fixe, de exemplu: Aaa, îmi place să discut cu tine, dar ai sânii mici și știi... mie îmi place mai nu știu cum... vreau femei mai dezvoltate. Asta nu mai înseamnă că iubești, înseamnă că ai pur și simplu niște fixații. Fizicul e la minim, adică să nu-ți creeze repulsie aspectul unei persoane, asta contează la fizic.
@1997onour:
Una dintre cele mai mari greseli in viata e atunci cand te consideri superior no matter what si cand crezi ca detii adevarurile ultime. E semnul clar ca nu vei mai evolua ever.
Deci, sfatul meu, invata sa asculti si sa ai o smerenie intelectuala si de wisdom, ca sunt convins ca mai ai multi ani in fata ta, din care vei putea invata o gramada.
Considera mai des situatiile in care te-ai putea insela sau din care ai putea invata ceva. Iar daca simti ca, intr-adevar, ai argumente solide, atunci discuta argumentat, de la "to argue", nu incerca doar sa convingi, ci mai debraba sa...demonstrezi.
Si inca o treaba, citire de la un profesor psiholog, baiat destept (Jordan Peterson): intotdeauna cand vorbesti cu cineva sa iei in calcul faptul ca s-ar putea sa stie mai multe decat tine pe o tema data ("Assume that the person you are listening to might know something you don’t")
Stf. Nu o da în engleza cu mine. Nu ai habar ce însemna să iubești cu adevărat miai demonstrat destule prosti mai sus nu mai vreau sa vorbesc despre asta ajunge te rog frumos.
Las-o balta bro nu mai vreau sa vorbesc despre asta gata ajunge te rog frumos.
@EUGENEr, pentru mine cel mai puternic "feromon" al femeii este starea ei de spirit, felul ei de a fi. Daca am cunoscut o tipa super bine fizic dar constat ca e atat de doby incat efectiv nu am ce sa comunic cu ea, e moartea pasiunii. Merge de-o tura, atat.
Ce ma atrage:
1. Aspectul fizic, e cel mai important cel putin la inceput, dupa isi mai pierde din valoare (trasaturile fetei, conformatia corpului, formele), mai importante sunt trasaturile fetei si sa fie proportionala, imi plac si formele bine conturate dar de obicei nu pun accent prea mare pe ele, alea sunt un bonus, mi-au placut si tipe fara cine stie ce forme, deci pot trece peste daca nu e chiar asa 'dotata' dar ma atrage.
2. Personalitatea, inteligenta, umorul si felul ei de a fi, sa fie spontana, sa nu fie monotona si sa nu fie o persoana anosta fara pasiuni, placeri.
Ce imi displace:
1. Daca e neingrijita, aici ma refer la igiena, kg in plus.
2. Sa fie proasta! Aici ma refer sa avem ce vorbi, sa aiba umor. sa nu ma plictiseasca, degeaba arata bine daca nu o duce capul, imi pierde rapid interesul daca are doar de oferit aspect fizic, mi-ar placea sa aiba un vocabular cat mai vast si cunostinte in mai multe domenii astfel incat sa nu se epuizeze usor subiectele.
3. Sa nu aiba un caracter infect, ma refer sa nu fie toxica si sa nu fie falsa, fatarnica.
Orice replica catre Onur care depaseste 10 cuvinte se pierde in spatiu. Dont waste your breath. Or bandwidth.
Cand se imbraca in negru si batranicios. Si isi arunca pamant pe cap. Mai imi place cand este discreta, rezervata si ca o stanca.
Cand nu face asa si este un scorpion. Sau cand face pe purcica si se increde in formele ei. S-ar putea sa i se duca si sa ramana fara client daca se bazeaza pe forme si nu stie sa lege o prietenie virtuoasa. Asa cum se straduieste sa isi faca parul, asa trebuie sa caute binele, pentru ca s-ar putea sa nu il mai gaseasca. Si oricum formele acelea ii rasar doar pentru cateva momente, ca dupa aceea iarasi dispar. Este un idol care isi face aripi si zboara. Insa culmea este ca te trage cu el si te desparte de cine s-a lipit.
Cu cat avansez in varsta, incep sa apreciez personalitatea. Bineinteles, asta nu inseamna ca nu imi fug ochii si dupa aspectul fizic. Cel putin sa fie ingrijita, si nu ca si cum ar fi scoasa de prin vreun sant.
Fiecare are standardele lui/ei, la un momentat s-ar putea sa realizezi ca desi ai atractie fizica fata de cineva, conversatiile sa fie goale si nu o sa duca nicaieri. Practic stai cu un bibelou frumos la brat dar nu aveti nimic un comun.
Prefer sa le las pentru astia mai tineri care doresc sa mai guste din experientele vietii, atat timp cat nu ma deranjeaza nu imi displace nimic la ele
Haide mai lasa-ma cu "iubirea adevarata" iubirea adevarata e dar cand fata respectiva are forme super sexy adica una e sa te iubesti cu dacia alta e sa te iubesti cu BMW ul da tot masina e si aia stii ce zic dar... Plus ca daca ai iubita "urata " se duce dracului tot nu iti mai trebuie altceva in conculzie NASINA IUBITA si BANI conteaza cel mai mult daca vrei sa fii CINEVA
Sanii sa fie potriviti /mici(cu timpul se lasa asa ca daca ii are MARI cu timpul or sa fie si mai mari daca is MEDII o sa fie MARI pe cand daca is MICI /APROAPE DELOC or sa fie medii
Fundul (sa fie wow adica nu zic sa fie mare dar sa nu fie mare de la grasime sa fie cum is la vedetele alea )
Fata iarasi ( sa nu fie cu cearcane/riduri sa fue rujata fardata macheata si sa aiba o fizonomie placuta )
Sa fie slabuta/slaba /potrivita
Sa poarte ochelari (pe mine personal ma EXCITA )
Cam astea is aspectele la care trevuie sa te uiti cand alegi o fata bafta succes PS :-(asa fete se gasesc cam geru dar se gasesc bafta succes!:-)
anonim_4396 întreabă:
idkandrei690 întreabă: