anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei baieti!
Ce va atrage cel mai mult la o fata?
Dar ce va displace cel mai mult?

Răspuns Câştigător
| SharpEagle a răspuns:

Cat de inteligenta e in privire, ce transmite, spontaneitatea/ingeniozitatea, feminitatea/delicatetea, fundul tip "bubble butt", silueta tip clepsidra (dar nu exagerat), sanii jucausi, sfarcuri cu "nasul pe sus", degetele ingrijite de la picioare, linia usor curbata in exterior a coapselor.
D-astea...
laughing

34 răspunsuri:
| DonEduardo a răspuns:

Cel mai mult ma atrage fizic fata, iar psihic eleganta. Cel mai mult fizic ma deramjeaza fruntea mare, iar psihic sa fie ultima boschetara.

| FilipEugene a răspuns:

Ce ma atrage cel mai mult: FIZIC: Formele pronuntate, da imi plac grasutele, stiu ca suna ciudat dar sincer asta ma atrage foarte mult, am refuzat fete care ma placeau pentru ca erau slabe, inca visez la o balenuta care sa fie doar a mea laughing MENTAL: Femeile care vorbesc, care sunt curioase si pun intrebari si pot discuta despre orice subiect si stiu sa spuna atunci cand nu le place ceva si sa gaseasca o solutie pentru acel ceva.

- Ce imi displace cel mai mult: FIZIC: Evident, fetele slabe si care fac sala, BLEAH!
MENTAL: Materialistele, femeile care considera ca pe barbat il face barbat "capacitatea de a face bani" foarte multe femei gandesc asa si mi se pare o tampenie, asta ar inseamna ca hotii, proxenetii si vanzatorii de tigari sunt cei mai barbati dintre toti laughing) tipele astea ar trebui sa ramane singure toata viata si sa nu le bage nimeni in seama, sa se invete minte.

| arcasultudor a răspuns:

Partea dorsala

| Mihai_Andrei_Neagu_1995 a răspuns:

Unele aspecte fizice( care chiar conteaza ), modul in care gandeste, vorbeste, si rade.

Întrebări similare