Cu experienta, virginele le reguleaza pedofilii si bulangii. Am o varsta si prind ceea ce mi se cuvine
Tu ai merge in necunoscut cu cineva fara sa aiba habar pe unde merge? uni ar merge alti nu ar merge, eu as merge daca sar merita, deci conteaza despre fata e vorba daca e sa n gandim la sex una mai experimentata, daca e sa vorbim de nevoie emotionala una virgina, putem iubi fara sa facem sex
Adica o experimentata nu stie ce sunt alea emotii? sau nu stie sa iubeasca? misogini.
Daca doresti o experienta/aventura, poti sa incerci sa faci ceva asemanator cu sexul cu o virgina dar cu conditia sa-ti asumi toate insatisfactiile ce vor urma. In schimb daca vrei placere deplina, satisfactie si extaz vei apela la serviciile unei femei experimentate care sa-ti poata satisface toate dorintele si fanteziile tale sexuale.
Intrebarea suna de parca sexul e cine stie ce utopie.
O virgina poate deveni experimentata.
Acum depinde ce se intelege prin acest cuvant "experimentata".
De ce ai vrea pe cineva care s
a culcat cu nu stiu cati inainte in detrimentul alteia care nu a facut asta?
Se neaga la nivel international acest aspect?
Nu m-am referit la asta, am spus ca daca as cauta o fata pentru sex as prefera una experimentata, pentru o relatie mi indierent ce e virgina, experta, pentro relatie cred ca conteaza caracterul decat doar sex, sex poti face si cu 50 de ron, o relatie nu o faci cu 50 de ron, daca mai exista fete serioase in ziua de azi pentru o relatie eu cel putin nu cred, sunt doar exemple ipotetice atat
Depinde, daca e doar sex, cu o experimentata, daca e si implicare emotionala, virgina.
Eu n-am intalnit virgine si m-am obisnuit cu fete care au vechime in domeniul futaiului, asa ca m-au transformat in futalau satisfacand mai multe futacioase
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: