Iesi cu ea la un suc si gaseste un subiect care sa ii placa. Eventual daca ai tupeu o si saruti(unele lovesc sub centura cand le saruti fara voie...'iti trebuie ceva tupeu). Dacaai talente poetice poti sa ii scrii o poezie sau sa deschizi o discutie despre rap si sa ii zici unul facut de tine... eu la 14 ani faceam concursuri din astea si se mai dadeau unele la mine dar le respingeam ca mi se pareau materialiste si inainte si cred ca ele credeau ca o sa ajung star cu bani. Oricum star poate ajung sau macar scriitor. Dar.'nu vreau fete materialiste pe langa mine. O vreau doar pe iubita mea actuala (am 17 ani acum). Si daca te respinge si iti place mult lasate liber si ardei una la fund
Incearca sa gandesti putin matur, chiar daca nu esti: ce sa faca o fata cu un baiat timid, de 14 ani, care nici frumos nu este?
Nai de unde sti ce simte o fata pentru tine daca esti frumos sau urat... incearca sa vb cu ia sau daca cunosti pe cineva care ii prieten/a cu ia sa mergi cu acea persoana cand vb cu ia si te mai bagi tu in seama.