| dsansjkbhfuiw a întrebat:

Hei buna, cam la cati ani ar trebui sa se descopere capul penisului(adica sa se dea la o parte pielea) deoarece la unii prieteni de 13-14 anii s-a descoperit(s-a dat pielea la o parte)?

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Decalotarea completa a glandului (capului penisului), adica posibilitatea retragerii complete a preputiului fara efort sau durere se produce de obicei in perioada de varsta de 7-9 ani. Daca la varsta de 13-14 ani preputiul nu poate fi retras complet de pe gland ar fi indicat sa fii consultat de medicul de familie sau de un medic urolog fiindca este posibil ca penisul tau sa fie afectat intr-un anumit grad (de la 1 la 4) de asa numita FIMOZA, afectiune care daca nu este tratata la timp poate provoca necazuri foarte mari dupa inceperea vietii sexuale. Multa sanatate.

| dsansjkbhfuiw explică (pentru corbulalbrosu):

Capul penisului il pot descoperi cu totul dar maii in jos piele se opreste
Am in vedere cind o sa dispara pielea asta
la ce varsta

| dsansjkbhfuiw explică (pentru corbulalbrosu):

Eu capul il pot descoperi o pot da pielea la oparte fara durere dar am in vedere cind o sa disparaa acest strat de piele?
la ce varsta?

| dsansjkbhfuiw explică:

Un detaiu mic:eu pilea depe penis o pot da la oparte fara greutate dar eu am in vedere cind o sa despara cu totul acest strat de piele? la ce varsta?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar ce discutii interesante ave ti voi, asa ca intr e prieteni, bravo mă.

| Emilian65 a răspuns:

Stratul de piele de care vorbesti nu va dispare niciodata.