anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei buna! E normal sa ma simt trista, sa-mi simt sanii tari si sa-mi intarzie ciclul la 2 saptamani dupa ce am luat pilula de a doua zi?

6 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Pastila ți-a dereglat ciclul menstrual pentru urmatoarele câteva luni.
Deci nu te aștepta să îți vină regulat.

| Violleta2022 a răspuns:

Aici nu se mai poate vorbi de intarziere de ciclul, pentru ca nu se mai poate calcula DELOC ciclul, pe urmatorele 6-12 luni, din cauza EFECTELOR NEGATIVE ale pastieli de a doua zi!
Ti-am scris acelasi lucru si la intrebarea pe care ai pus-o acum cateva zile.
Tristetea nu face parte din efectele negative ale pastilei, ci dintr-o problmea temporara, probabil nefericita, probabil depresiva.
Cat despre durerea de sani, este perfect normala, sa apara uneori in timpul lunii, depinzand de modificarile hormonale lunare, dar si mai acute, acnd sunt modificari drastice, ca in cazul pastilei de a doua zi.
Nu Uita:
Nici o partida de sex fara prezervativ, ca poti ramane insarcinata oricand! Ciclul, ovulatia si perioada fertila, nu se mai pot calcula sau estima urmatoarea data, putand apare maine... sau peste 2 luni, dupa cum au chef ele.

| corbulalbrosu a răspuns:

Este absolut normal sa ti se intample toate nenorocirile posibile dupa ce folosesti acea pastila nenorocita si blestemata. Si mai ales in situatia in care a fost folosita absolut INUTIL si IRESPONSABIL. Multa sanatate!

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Probabil sunt reacții adverse ale acestei pastile. De obicei așa se manifestă

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, sunt toate reacții adverse, scrise sau nescrise ale pilulei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Carinaaaaaaaaa):

Si cat mai tin? o luna?