Probabil trece printr-o perioadă mai proastă și nu are chef de astfel de "lucruri". Sau are o problemă pe care nu ți o poate spune.
Cu siguranță nu e din cauza ta.
Sau mai există varianta, ca el să mai aibă o iubită pe lângă tine, și astfel de aceea nu mai vrea lucrurile acestea.
E posibil sa fie o problema de natura medicala și el sa o tina ascunsa din rușine. Vorbește cu el și arata-i că îl iubești și că ești pregătită să treceți împreună prin tot ce presupune asta.
De ce crezi ca de fiecare data trebuie sa ii se scoale?
Posibil sa aiba probleme de stres, sau daca tu insisti prea mult. Ai rabdare si incearca sa descoperi daca sunt alte semne care sa te faca sa te gandesti mai departe.
Ai scris - Într-o seara am încercat sa facem. Doar ca surpriză nu i sa mai sculat.
Ai scris - Ce pot face in legatura cu asta?
CITEȘTE BINE ce răspunsuri am dat la întrebarea asta care este exact ca a ta și faci și tu la fel cu el cum face nevasta mea.
https://www.tpu.ro/......-intrebat/
DACĂ nici după ce faci ce am scris acolo prietenul tău NU vrea EL să mai facă sex cu tine - vă DESPĂRȚIȚI că tu NU mai ești FEMEIE pentru el.
Sau are o problemă, intimă pe care nu o poate împărtăși cu tine din cauza rușinii sau a altor motive.
Încercați sa nu mai faceți sex zilnic sau de mai multe ori pe zi. Faceți cam la 2-3 zile, o singura data pe zi și totul va fi ok.
Dacă tot va iubiți, căsătoriți-va, sexul fără postludii ratate din cauza mustrarilir de conștiința e mult mai plăcut.
Nu e din cauza ta, atata timp cat ti-a spus ca e stresat cu munca inseamna ca din motivul acesta nu mai are chef de asa ceva, simplu?♂️
Noroc
Nu sunt obligati sa se casatoreasca mai taci naibii o data din gura cu casatoritul tau, ca nu mai la nunta iti e capul