| acadea1 a întrebat:

Hei buna kiss
Iubitul meu crede ca sunt virgina. Cum il pot face sa nu isi dea seama cand o sa ma culc cu el ca de fapt nu sunt. Astept raspunsurile voastre..si cine considera ca este o intrebare proasta, rog frumos sa o ocoleasca. kiss Funda

16 răspunsuri:
| TizZu15 a răspuns:

Parerea mea este ca orice ai face isi va da seama, pentru ca simte.Decat dac te risti la o operatie.

| neutrino a răspuns:

Daca baiatul este mai putin istet decat tine, atunci poti incerca cu vodca, fara a uita sa-i explici ca el este marea ta iubire...

| greyhound a răspuns:

I-ai spus tu ca esti? sau pur si simplu asa crede el.
Daca l-ai mintit, e nasol, n-ai ce face, isi va da seama si e posibil sa va certati (si nu neaparat ca nu esti virgina ci fiindca l-ai mintit).
Daca nu i-ai spus tu ca esti virgina, nu-mi dau seama de ce tii atat de mult la eticheta.
Tu n-ar trebui sa te ingrijorezi de ce va zice iar el ar trebui sa fie constient ca nu toate femeile se nimeresc sa fie fecioare

| SunnyDay88 a răspuns:

Cand o sa te culci cu el sigur o sa-si dea seama ca nu mai esti.
de ce ai vrea sa-l minti? nu inteleg.

| h3r a răspuns:

Te coși cu fir de pescuit, e și transparent...

| Cristiann25 a răspuns (pentru h3r):

Curva! Sfatul meu pentru tine:iei un ketch up si golesti tot tubu acolo.Cand o si-o baga o sa fie uimit de cat sange iese.Aoleu ce imaginatie extraordinara am.Panarama mica ce esti!

| h3r a răspuns (pentru Cristiann25):

Răule

| micutzatah95 a răspuns:

Eu nu stiu sigur, nu ma pricep dar am aflat de la o ruda de.a mea care era tot in situatia ta ca a facut.o cand era pe stop si baiatul respectiv nu si.a dat seama! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haide sa privim dintr-o alta perspectiva lucrurile. Daca tu ai fi in locul lui, ti-ar placea sa fii mintita tocmai de persoana in care ai incredere si pe care o iubesti?
Poti fi linistita stiind ca ii ascunzi ceva atat de important? Poate pentru tine e absurd, dar poate pentru el e un lucru care conteaza mult.

Nu mai bine vorbesti cu el si ii spui adevarul? Oricum isi va da seama.Va simti.
Da, spunandu-i adevarul risti sa-l pierzi, dar stii cum se zice.Cand recunosti ca ai gresit si spui adevarul, greseala e pe jumatate iertata.

Ramane la latitudinea ta ce vei face, dar ai grija ce hotarasti.
Nu merita sa fie mintit.

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Pai la cat de hotarata esti de faptul ca te vei culca cu el, imi imaginez ca vei mai avea probleme de genul in viitor. Eu iti recomand un fermoar, sa se poata lauda fiecare satean in parte ca te-a dezvirginat.

| acadea1 explică (pentru Cristiann25):

Hai taci ca esti obosit

| acadea1 explică (pentru anonim_4396):

Stiu e aiurea.m am bagat intr-o situatie nu tocmai plaucta...multumesc mult pentru intelegere si pentru explicatie data :*

| acadea1 explică (pentru neutrino):

Interesant laughing multumesc :*

| acadea1 explică (pentru ViseleSmulgGratii):

Nu sunt hotarata. Daca exista o metoda sa nu se observe ca nu sunt virgina ar fi super.m am dezvirginat dintr- o prostie ..nu dau amanunte ca nu ar conta ...doar ceream ajutorul

Răspuns utilizator avertizat
| marius9523 a răspuns:

Imbata-l,,, Sigur dimineata nu va sti daca ai fost virgina sau nu happy