| Octavian_Tudor_1996 a întrebat:

Hei buna...nu am mai folosit TPU de mult timplaughingdar nu stiu dc am nevoia sa vb despre astastraight face Acum 2 zile mi.am luat papucii printr-un mesaj gen:Cred ca ar trebui sa luam o mica pauza, nu ma mai suna cel putin un timp si nu am stiut dc azi impline.am 1 luna si 1 saptamanatongue si pana inainte de ziua respectiva toate erau bune si frumoase.ce ar trebui sa cred?

4 răspunsuri:
| December a răspuns:

Pai poate are pe altcineva, poate nu te mai vrea, poate ai sufocat-o tu prea mult, etc. O luna si o saptamana nu e mult intr-o relatie. Cel mai simplu e sa afli totusi motivul. Asta daca nu-l banuiesti dejawinking.

| Octavian_Tudor_1996 explică (pentru December):

Motivul care mi la spus ea a fost:Nu ar trebui sa imi mai complic viata si cu tine si ca a vorbit cu o pritena de-a ei si ca i-a dat argumente puternice de ce nu ar trebui sa mai fie cu mine.

| Octavian_Tudor_1996 explică (pentru December):

Motivul a fost ca nu vrea sa isi mai complice viata si cu mine si ca asa i-a spus o prietena.

| pisicutablue a răspuns:

Poate a intalnit pe altcineva si e confuza, mai tine la tine deoarece a spus ca vrea sa luati o pauza nu sa va despartiti las-o ceva timp sa se gandeasca sa-si dea seama ce simte.