Se vede ca esti indragostita, si poti incerca, nu cred ca o sa creada ca il vei stresa [ desigur, daca nu faci asta ]. Bafta!
Poti incerca sa intri in vorba cu el, sa va cunoasteti mai bine se poate lega ceva frumos desigur daca amundoi sunteti interesati. Cat despre chestia cu stresatul nu cred ca se gandeste la asta din moment ce nu te cunoaste foarte bine.
Te-ai gandit sa fii sincera? Eu zic ca totul incepe pe facebook, poti lega o conversatie cu el si sa ii bati cateva apropouri si el se va prinde. Incercarea moarte nu are, deci iti urez relatie frumoooasa :*!
Funda?
Pai cel mai simplu, incearca sa-l bagi in seama pe facebook. Apoi toate vor veni de la sine, daca te va placea te va invita undeva, va dori sa va intalniti. Uite asa, cate-un pic se construieste o relatie. Iar ca un sfat cand veti fi impreuna sa nu-l suni de 15 ori pe zi, sau sa-i ceri sa va vedeti din ora-n ora. E chiar enervant, si in plus partenerul de langa tine trebuie sa aiba si putina libertate, in limita bunului simt, desigur. Nu-i arata ca esti indragostita pana peste cap de el, te va crede o obsedata.
Te pup si bafta!
Pai da dar eu nu am vorbit niciodata cu el acuma sa ma bag asa cu el inseama mi se pare ciudat si cred ca el sufera dupa alta ca la ce postari isi pune pe facebook nu vrei mai bine sa vb pe mess?
Incearca sa vorbesti cu el fata in fata sau pe facebook/messenger. Nu cred ca se gandeste ca esti stresanta, pentru ca atunci nu erai cu el, il sunai doar pentru amuzament.
Am avut si eu o situatie de genul asta numai ca eu mai vorbeam cu el dar el era cu alta fata oricum nu am reusit sa fiu cu el, am suferit dupa el dar intr-un final mi s-a acrit, ne mai salutam dar nu il mai iubesc adica nu mai simt nimic pentru el, dar totusi daca e singur incearca sa vorbiti Bafta
simptomele care le-ai zis "siiiiiiiigur" indica dragoste.hai sa incepem metodic, nu ai mai mult de 15 ani, nu? iar ceea ce simti nu e dragoste, e doar o atractie cu tendinte de idolarizare.ideea mea e ca la varsta ta, interesele tale ar trebui sa fie altele