Stiu ca nu ar insela insa se comporta ca un copil arogant, nu pot sa discut mare lucru cu ea, e rasfatata si altele si nu era asa parca nu o mai cunosc, sa astept ce va face in pauza asta sau sa ma despart de ea.
O relatie care nu merge minim 2 ani e timp pierdut, crede-ma frate, viata merge inainte, si eu am fost in situatia ta, trageam de timp sa fiu cu ea, ma milogeam degeaba nu s-a schimbat
Buna Eu nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi, doar iti pot spune ce cred eu de cuviinta si anume : daca ai ales sa ai o relatie, inseamna ca ti-ai asumat anumite riscuri. Pentru ca, oamenii buni, exista avantaje si dezavantaje la orice lucru pe care il facem. Mai cred ca ar fi cazul sa vorbiti pe larg si sa lamuriti lucrurile. Fiind tot clar, pus pe tava si doar adevar, cred ca o sa-ti dai seama daca este cazul sa tragi linie sau nu. Totul depinde de voi! Atat am avut de zis, sper c-am putut sa te ajut. Mult succes in continuare!
O relatie in care cei doi parteneri se cearta mereu, nu poata fi numita relatie. Daca nu reusiti sa va impacati in cateva zile, mai bine terminati rerlatia. Daca nu simtiti amandoi placerea unei relatii, nu mai are rost, intr-o telatie nu esti obligat sa faci ce vrea partenerul/partenera. Bafta!
Primeste atentie din alta parte si ii place mai mult asta, decat relatia cu tine.
nu ii mai cauta scuze, are 17 ani, daca ar fi serioasa nu ar face faze de genu. e la varsta la care trebuie sa isi asume gesturile si consecintele acestora.
daca tu vrei sa fii nefericit continua cu ea, daca vrei liniste, pace, iubire si respect cauti o fata seriosa.
Ia-o si tu cu vorba buna.Te-ai gandit ca poate si tu gresesti cu ceva sau poate trece prin momente grele si tu in loc sa o intelegi si sa o ajuti sa treaca peste faci asa? Ori poate s-a cam plictisit de tine, nu te mai suporta dar s-a invatat totusi cu tine si de aia nu te poate parasi...Voi vorbiti voi rezolvati.