| Mara14 a întrebat:

Hei. Cam de o saptaman zilnic ma cert cu iubitul. Ma ignora, nu imi mai ofera atenția care mi-o oferea inainte. Mereu gaseste scuze, insa eu cred ca isi petrece timpul cu alta fata. I-am spus ca nu vreau sa ma insele iar el a spus ca niciodată nu se va intampla asta dar m-a mintit. Mi-a recunoscut ca s-a intalnit odata cu alta. Eu l-am iertat. Mereu ii spun ca il părăsesc dar nu pot, mereu ma face sa ma reintorc la el.Ce pot crede din comportamentul lui?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E evident că nu îi pasă de tine. nu mai cerși atenție. băiatul ăsta nu te merită. din câte observ, el a renunțat la tine. tu ce mai aștepți?

| Mara14 explică (pentru anonim_4396):

Nu pot spune ca a renuntat pentru ca vorbim cam 30 de minute pe zi maxim o ora si se intereseaza de mine.

| neutrino a răspuns:

Cert este ca el te iubeste, dar poate ca nu esti singura.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Mara14):

Si asta numesti tu relatie de cuplu adevarata? Un cuplu de indragostiti/iubiti isi petrece cea mai mare parte a timpului impreuna. Chiar si niste simpli prieteni petrec impreuna mai mult timp.Ar fi cazul sa-ti deschizi ochii.Multa sanatate.

| Mara14 explică (pentru neutrino):

Macar sa imi spuna ca pe langa mine o mai are si pe Maria a lu Gheorghe si pe Georgiana a lui Marian. Macar sa stiu decat sa sufar pe banuieli

| EuforikcuKappa a răspuns:

Nu vreau sa aberez cu prea multe cuvinte, oricum ar fi inutil.
Sfatul meu este acesta:
Renunta la cei care au renuntat la tine.

Dragostea e drogul care intuneca judecata oamenilor, insa e alegerea ta.
Multa Bafta!

| Mara14 explică (pentru EuforikcuKappa):

E foarte usor de spus. A ajuns sa ma blocheze pe whatsapp

| CuieMoco a răspuns:

Ca s-a plictisit de tine.

| BlackheartQueen a răspuns:

Ai fi de acord să mai aibă pe altcineva?

| Mara14 explică (pentru BlackheartQueen):

Bine-nteles ca nu.

| EuforikcuKappa a răspuns (pentru Mara14):

Toti iubim, toti trecem peste.
Nici mie nu imi este usor, in fiecare zi ma gandesc la tot ce a fost, insa ma consolez cu faptul ca sunt cea mai "Importanta" persoana din viata mea, si asta ma motiveaza.
Sper sa reusesti!

| BlackheartQueen a răspuns (pentru Mara14):

El știe că ții mult la el și de asta procedează așa. Știe că nu te va pierde pentru că îi accepți lucruri pe care nu ar trebui să le accepți. Meriți pe cineva care să te aprecieze pentru ceea ce ești, care să țină la tine și să îți demonstreze asta prin fapte. Așa cum ții tu la el, așa cum tu ai face orice pentru a fii lângă el, așa ar trebui să procedeze și el. E păcat să te mulțumești cu jumătăți de măsură.

| Amyns a răspuns:

Draga Mara14,
te-a mintit. Nu s-a intalnit "odata cu alta", s-a intalnit de mai multe ori, doar ca nu era aceeasi "alta" de fiecare data.
A luat sfarsit relatia voastra de pe whatsapp? Stai fara grija, se va termina si cea de pe facebook.
E strict problema ta ce ii ierti si cate ii ierti, dar nu va mai plangeti cu relatiile voastre deficitare, din moment ce va umiliti si va faceti pres pentru baietasi care nu dau doi bani pe voi. Daca te complaci in asta, asuma-ti.
Pace! happy

| Mara14 explică (pentru BlackheartQueen):

Comportamentul lui nu se schimba chiar se inrautateste.