Se poate pierde, din pacate .
Dar daca o sa ai ce-a mai mare grija de burtica ta .
Nu se va intampla asa ceva. Funda? xD
Pai nu dar intr-un fel sau altul cica ar fi recomandat ca mamicile sa nu faca sex in timpul sarcinilor din diferite motive cum ar fi. contractarea ovarului in timpul orgasmului care poate afecta fetusul sau din cauza ca prin penetrare copilul este pus intr-o situatie nefavorabila/deranjanta oricum intrebarea care ar fi trebuit sa o pui (cel putin din punctul meu de vedere pentru ca nu vreau sa par ironic) ar fi: e recomandat sa faci sex in timpul sarcinii? unele cupluri renunta sa o faca... acum tu decizi sa ai o zi perfecta ceau
De fapt, ea a postat această întrebare fiindcă nu ştie cum să scape de sărăcuţul copilaş din burta ei.
Până acum, a tot postat despre avort.Acum,a luat-o altfel cu speranţa de a o ajuta cineva.
Prietenul tău are 14 ani, iar tu 15 ani şi ţi-ai început viaţa sexuală? Ba mai mult de atât, nici măcar nu te-ai protejat şi ai rămas însărcinată.
Cred că, acum tot ce trebuie să faci este să vorbeşti cu parinţii tăi.
Acesta este sfatul meu.Decât să le vii cu un copilaş acasă, iar ei să nu ştie nimic, cel mai bine este să discuţi.Atunci când vei naşte, ei vor şti.
Până la urmă, vor fi de acord să păstrezi copilul.De ce să distrugi un suflet?
Nici nu îţi poţi imagina, ce mult te va ajuta acest copil!
Îţi poţi îngheţa anul, iar după aceea să-l continui, dar asta după ce se va naşte îngerul. Până atunci, trebuie să faci şcoală!
Acesta este sfatul meu!
Fereasca sfantul dumnezeu cate aberatii pot sa zica unii. nu iti dauneaza cu absolut nimic. luati si v-o trageti ca iepurii toata ziua ca nu e nicio problema. singurele motive pentru care nu ar trebui sa faci sex e daca sarcina nu decurge normal, se anticipeaza o nastere prematura, ai sangerari sau ai pierdut alte sarcini in trecut, daca sarcina decurge normal poti sa faci sex continuu pana cand iti rupe apa si tot nu o sa fie nicio problema. ba chiar o sa fie o nastere mai usoara cu ceva sex inainte de travaliu
Asta-i un fel de reinterpretare la un alt nivel a expresiei "Cui pe cui se scoate"?
Bineinteles ca NUUUU pierzi sarcina.....numai aberati.dar ca sa fii tu sigura intreaba-ti dotorul
Se poate pierde dar stiu ca multi ginecologi recomanda sexul in timpul sarcinii pentru o nastere mai usoara.
ziggs întreabă:
Călin_Peti_2000 întreabă:
anonim_4396 întreabă: