Uneori trebuie sa gandim nu doar cu sufletul, ci cu cel de pe umeri.
Gandeste logic si spre binele tau, mai poti continua? Merita? O sa te ajute cu ceva mai departe daca o sa-l iubesti incontinuare? NU!
Daca tu consideri ca te minte, te foloseste si pentru el nu mai esti la fel de importanta ca inainte, atunci renunta la iubirea ta pentru el, altfel o sa-ti faci tu rau, nu el! Lui o sa-i fie bine, ar trebui sa intelegi asta.
Este greu cand iti dai seama ca nu mai valorezi nimic pentru el, insa gandeste-te ca tu ai nevoie de atentie si iubire, ai nevoie de cineva care sa te aprecieze si sa te iubeasca, sa aiba grija de tine. Ceea ce el nu o prea face, din cate ne spui tu noua.
Nu are rost sa tanjesti dupa o iubire imposibila, din moment ce simti ca nu mai este ca inainte si te simti mintita, tradata si nepretuita, atunci daca el nu stie chestia asta si nu incearca sa o schimbe, nu mai e nimic de facut decat sa-l lasi! Sa lasi totul sa se termine, inclusiv iubirea ta pentru el. Cu timpul o sa uiti si o sa vina altcineva. Iar cand o sa te simti iubita, o sa regreti ca ai stat atata timp chinuita, cand puteai avea iubirea in palme.
Gandeste-te si la binele tau si daca mai poti continua asa.
Take care!
Daca vezi ca nu te mai iubeste si nu mai este ca la inceput despartete de el...mai sunt o groaza de baieti pe lume o sa gasesti si persoana potrivita tie nu e timpul pierdut?!
Depinde,in general e bine sa-ti asculti inima dar in unele situatii e obligatoriu sa ti asculti mintea
Daca tu simti nevoia de a te desparti de el, atunci de ce nu o faci, sau incearca sa vorbesti cu el despre asta
Atunci in cazu asta poate ar fi mai bine sa iti asculti mintea si nu inima. Daca nu ai incredere in el, mai bine te desparti.
Daca nu as fi citit tot ce ai scris pana la capat as fi raspuns categoric:INIMA, dar citind tot, imi dau seama ca poate gresesc un pic! Nu ai de unde sa stii daca este bine sau rau fara el daca nu ati fost niciodata separati! Eu spun sa faceti o mica pauza... aaaaa macar pentru 2 saptamani, sa vezi cum iti este fara el, rau sau bine! Daca in aceste 2 saptamani ai sa invati cum poti fi fericita fara el atunci despartitiva de finitiv! Daca nu rezisti in astea doua saptamani fara el inseamna ca chiar il iubesti cu adevarat si chiar daca nu vrei va trebui sa-l acepti asa cum este, cu bune si cu rele! Salut :*
Am fost despartiti 4 zile, si mi-a fost dor de el..Ne-am despartit de multe ori, si de fiecare daca ne-am cautat unul pe celalalt.
Spune-i si lui ceea ce ne-ai spus noua, incearca sa comunicati mai mult, ascultati-va reciproc si incercati sa va intelegeti, iar daca nici asa nu va merge atunci pune punct si realizeaza ca relatia voastra e practic imposibilaaa :*