Este o optiune foarte buna.Are efecte similare cu sexul. Ajungeti amandoi sa va explorati intregul corp, sa va satisfaceti sexual fara sex real. Succes.
Prea devreme din punctul meu de vedere. De la petting la sex se trece repede (uneori mai repede de 6 luni). La 16 ani o fata nu este pregatita fizic de sex, varsta minima pentru inceperea vietii sexuale este de 17 ani si jumatate. Mie personal mi s-ar parea fristrant sa fac petting un an si jumatate.
Relatia practic nu exista inca, e doar o tatonare, inca nici nu sunteti siguri daca va placeti cu adevarat, fiindca nu va cunoasteti. Eu cred ca intimitatea fizica are mai multa valoare intr-un cuplu in care exista sentimente si ca graba in pat omoara mugurii de sentimente si transforma relatia intr-una bazata strict pe placere si pe folosirea partenerului pentru satisfacere fizica, fara a mai conta sentimentele. Un cuplu intelept construieste relatia, o verifica prin bune si rele si se gandeste la intimitate fizica dupa minim un an de relatie. Atunci va avea mult mai multa valoare si o sa va amintiti toata viata primele mangaieri, primele atingeri incarcate de emotie. La 3 luni de relatie ar putea fi vremea pentru primul sarut adevarat, daca nu v-ati grabit si l-ati epuizat fara prea mult sens
Pai si cat crezi ca o tii cu asta? Ajungeti imediat la sex. ) lol sunteti de 3 luni impreuna...a trecut foarte putin ca sa faceti asta.
Mersi de raspuns! Orcum, voiam sa iti zic ca ti-am mai vazut raspunsul si la alte intrebari, si mi se par cam exagerate si cumonusite. La 16 ani si dupa 3 luni de relatie tu imi zici ca e timpul pentru"primul sarut adevarat " WTF? Ce naiba? Adica, din moment ce simti nevoia sa faci ceva o faci si gata.Momentul perfect e atunci cand simti
Nu e chiar asa, vei vedea mai tarziu si imi vei da dreptate. La 16 ani ar trebui sa incepi sa intelegi ca nu suntem sclavii si robii simturilor, ca avem si gandire, ceae ce ne face mai buni si ne deschide drumul spre fericire. Daca tu gandesti la 16 ani ca numai ce simti e important, ar trebui sa te puna pe ganduri (dovedeste ca nu ai reusit inca sa cresti).
Vezi tu, e bine ca primul sarut sa fie minunat si sa ti-l amintesti toata viata cu fluturi in stomac. E bine sa poti spune: am sarutat numai barbati pe care i-am iubit cu adevarat. Trupul meu a fost daruit numai din iubire profunda si adevarata. Sunt o femeie adevarata, nu m-a luat dupa turma, am gandit mereu cu capul meu si nu m-am luat dupa turma. Nu am fost sclava simtirii, ci am fost stapana mea si a vietii mele.
E important ce iti spun eu si o fata inteligenta de 16 ani ar intelege. Tu intelegi?
Si ce fel de baiat crezi ca ar sta cu o fata de genul asta in 2015? Adica serios, de ce ar sta dupa mine 2 ani, cand poate sa gaseasca alta poate si mai desteapta, si mai frumoasa de care sa se ataseze si sa ii si ofere si sex.
Acum sa nu te gandesti ca ma preseaza cu chestia asta, a bautut doar o data un apropo legat de petting si imi suradea ideea, dar i-am spus ca nu o idee buna si sa nu se astepe la ceva de genu de la mine. Nici macar nu a mai continuat cu subiectul si nici nu a mai pomenit de asta... mna..si totusi e ceva natural si instinctiv. Ceva frumos care creeaza conexiuni intre noi si ne defineste ca oamnei.
Baiatul care te merita va sta cu tine. Nu stiu cine v-a spus voua tinerilor ca sunteti prosti si umili si trebuie sa stati ingenunchiati fiindca altfel nu veti fi bagati in seama. Cine v-a invatat ca sunteti robi ai modei si ca nonconformismul este un pacat? Ca baietii sunt toti niste nenorociti si in 2015 nici un baiat nu mai respecta fetele, umbla numai dupa tarfe usoare?
Nu e adevarat, nu sunteti asa, sunteti buni si frumosi si aveti minte. Fii sigura ca un baiat destept te va astepta. iar unul prost iti va baga in cap ca tu nu meriti sa stea doi ani cu tine, ca o usuratica este mult mai buna decat tine si ca daca nu te supui, te va parasi.
Un baiat care te respecta nu aduce vorba de petting dupa 3 luni, fiindca nu te impinge nici gandul nici sufletul spre asta cu o femeie pe care abia incepi sa o cunosti. pe de alta parte, nici tu nu te respecti prea mult, nu te deranjeaza sa te oferi fara sentimente. da, a face dragoste este ceva foarte frumos cand exista sentimente. Dar sentimentele se bazeaza pe respect si cunoasterea, adica pe minte si asta ne defineste ca oameni. Dupa 3 luni nu va cunoasteti, nu va respectati, nu aveti intimitate si nici nu puteti vorbi de sentimente inca (banuiesc ca nici macar tu nu poti pretinde ca in 3 luni a aparut vreun sentiment real). Si atunci nu e nimic definitoriu pentru oameni in asta. Cum sa fie definitoriu pentru un om: daca nu fac sex, ma paraseste? Tu te-ai mandri, ca om, cu asta? Cu faptul ca ti s-a bagat in cap ca nu meriti nimic, ca acolo afara sunt multe mai destepte, mai frumoase si mai darnice ca tine si tu nu esti cea mai buna pentru nimeni? Asta e ceva frumos, ceva definitoriu?
Uite, eu pot spune: barbatul de langa mine ma iubeste pentru tot ceea ce sunt: minte, suflet, corp. Chiar daca nu as face sex cu el, nu m-ar parasi, fiindca pentru el eu sunt cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai buna. Si nu as accepta sa fac petting sau sex decat cu barbatul care ma convinge de asta: ca sta cu mine si daca facem si daca nu din simplul fapt ca stie si simte ca sunt, pentru el, cea mai cea. Si, in plus, trebuie sa simt si eu ca el e cel mai frumos, cel mai bun, cel mai inteligent, cel fara de care viata mea ar fi incompleta. Asta numesc eu ceva frumos care ma defineste ca om
Faza cu atingeri sexuale fara sex le face de mult alte mamifere gen cimpanzeii, sunt si religii sau secte unde se promoveaza asta cica se adna energie in fine e ceva perfect normal, un sex oral daca i faci sau isi face nu e ceva care nu e normal, suntem oamenii avem nevoi degeaba le ascundem, sexul nu e pacat /rusine etc sexul e un dar de la zeii sa spun asa, cand o fata la 13, 14 ani face sex e nebunie clar dar a isi descoperi trupul la varsta ta e ceva normal si uman masturbarea te face sa te cunosti
Poate pentru ca esti desteapta, frumoasa si s-a inventat si laba? Esti prea disperata Evelina.
Ilyncutz întreabă:
anonim_4396 întreabă: