| R996 a întrebat:

Hei ce părere aveti despre sexul ora si daca voi ati lasai pe prietena voastră sa va faca sex oral

Răspuns Câştigător
| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Nu stiu sigur, sexul oral este tot o latura a vietii sexuala.Fie ca alegi sa il faci sau nu, nu e nici o problema. Pana la ura este o metoda de stimulare a organelor genitale.Se poate face si sexul oral reciproc. Ea iti face tie, apoi tu ei, astfel incat sa nu se simta folosita. Bafta! happy

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu am prietenă. Sunt singur, cind si daca voi avea in viitor te anunt.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca nu esti ferm convins ca prietena ta are gura suficient de larga incat sa reuseasca sa o ia in gura fara sa ti-o zgarie cu dintii sau sa ti-o muste, te sfatuiesc sa nu ii permiti sa-ti faca sex oral. Nu de alta dar s-ar putea sa ti-o muste si sa ramai fara scula.rolling on the floor

| densia a răspuns (pentru corbulalbrosu):

laughing))))))))))

| peperonies a răspuns:

Chiar o incurajez.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Codreanu_Anduta_1991):

Mi se pare a fi de-a dreptul imposibil ca tu sa nu fi auzit sau sa nu cunosti pozitia 69 in care sexul oral se face simultan/concomitent/in acelasi timp de catre cele doua persoane. Este mult mai excitant decat asa cum sugerezi tu : ""Ea iti face tie, apoi tu ei, astfel incat sa nu se simta folosita."" Te asigur de veridicitatea celor afirmate. Ai putea incerca sa vezi daca am sau nu dreptate.happy

| Leo1993 a răspuns (pentru Codreanu_Anduta_1991):

Limba asta cate minuni poate face laughing

Întrebări similare