Auci nasol! Mai nu vreau sa par nesimtzit, desi sunt, deci treaba sta in felul urmator, noi avem o vorba : " pana si soricelul mai schimba gaurica"! Sfatul meu e sa nu te m agiti atata, cred ca a devenit monotona situatia voastra si sta cu tine din obishnuinta, si eu am trecut prin faze d-astea, si eu mi-am mintit prietena si am inshelatoo, nu sunt mandru de tooata treaba asta, insa problema sta si la noi dar si la voi! Incercati sa nu m fie asa monotona rel, nu stiu plimbati-va, excursii, dragoste cu nabadai etc! Daca nu las-o balta! Succes si nu mai fi naiva, nu exista printzi si printzese si cu happy-end-ul " si au trait fericiti pana la adanci batranetzi " sunt doar basme la varsta asta, savureaza din plin viata si apoi o sa descoperi adevarata dragoste! bye
Si inca ceva, nu mai fi mai nesuferita, stiu ca il iubesti insa, daca nu iti da atata atentzie si face ceea ce face si el, acorda`i` atentie cum iti acorda si el!
Pai cred ca nu mai percepe ceva intre voi daca zici ca s-a schimbat + ca mai vorbeste cu cealalta