Mi-ar placea sa fie blonda si sa aiba o afacere sau bani la greu in contul ei, numai ca celebritatile isi aleg tipi cu bani si noi oamenii de rand le intretinem pe ele. In cazul meu nu se aplica pentru ca am de gand sa raman singur in viata
Asta voiam sa dau de inteles, asa stiu ca nu am de ce sa sufar pe urma ei dupa despartire + ca raman si cu BMW care mi-l face cadou... sincer acum cine crezi ca mai iubeste in ziua de azi nu vezi ca avocatii au scazut preturile la tramitele divorturilor din cauza ca multi oameni divorteaza si rata populatiei in Romania e in scadere in timp ce tiganii se inmultesc ca raia
Proasta tipic romanesc - daca era sa fie asa nu vedeai tu blonde prezentatoare la stiri, doctorita mea e blonda (medic stomatolog) si isi face treaba ca la carte. Daca era adevarat cu groaza iubitoare aveam prietena cu mult timp in urma, dar eu stiu ca nu se poate acum totul e o minciuna invelita in dragoste, iubirea e o minciuna care multi trec cu vederea si regreta mai tarziu
Iti trebuie si multa scoala sa citesti de pe un panou la stiri dar multa tare. Sau sa mai fi fost si moldoveanca. Si dermatoloaga mea e blonda si moldoveanca dar a fost o fpersoana foarte pretentioasa cand venea vorba de studii si note. A plans pentru un 8 la romana cand a venit la noi, fiind din Republica Molodva. Am vazut si brunete proaste dar alea sunt mai mult exceptii
Trebuie scoala pentru ca la noi in tara se invata la greu cu spaga si daca ii pune piz. pe nas la prof imediat ii da un 10
Eu nu cred ca femeile iubesc cu adevarat, daca ar iubi nu ar fi cu altul dupa doua saptamanii cu altul,nu tear lasa cand dai de greu,cand ea castiga mai mult ca tine, nu sar vedea cu prietenul tau prin oras cum vad ca fac multe fete, ce imi doresc de la o fata sa fie buna de pat, sa faca curatenie in casa, mancare, sa vorbeasca despre ceva rational, amuzant atat
Sa fie maxima bunaciune, desteapta, sa fie buna la pat, harnica... sa faca mancare buna, sa aiba pensie de handicapat ca sa aduca si ea bani in casa si sa nu vorbeasca mult, putin si prost.
"Blonda... cam proasta dar na" ) tare asta. si de unde ai dedus asta ma rog? Atat ex cat si actuala sunt blonde si au terminat amundouna liceu de mate info. inseamna ca sunt proaste? stiai ca hahalera aia de cantareata Kesha sau cum o cheama are iq de 160? e cu mult peste medie. Sau actrita care a jucat in Instinc primar are si ea iq foarte mare? e o prostie sa zici asta. ca si cum tu pentru ca esti o fata inseamna ca esti o lenesa materialista, cam atat de inteligent e ce ai spus fatuca
Lasa fata in pace, are probleme daca fata intretine barbatul dar daca e invers nu mai sunt probleme . e ca restul
Kesha nu este blonda natural ci satena o diferenta mare. Poti sa termini liceu de mate info daca el e cu 7.
Degeaba iti zic nota ca pun pariu ca nu m-ai crede. esti tu putin cam frustrata pe blonde, care e faza? atata ura nu vine ea singura si degeaba. au blondele de la tine din oras mai multa atentie sau ce?
Blond natural sau vopsit?
Din ce am observat eu femeile foarte inteligente decid sa se poarte blond desi ele sunt satene cel mai adesea.
Cele naturale...nu mai zic nimic. Astept sa vad ce infirmi tu.
Ex era blonda natural, actuala era bruneta dar s-a vopsit ca ii sta mai bine asa. oricum se vede ca fata are pica pe blonde si baga prostia cu "blondele sunt proste". cred ca asta denota prostie nu culoarea parului, parera mea
Eh, e un stereotip vechi care greu va disparea. De ar fi singurul.
Acum depinde de unele persoane si prin ce anturaje se invart. Poate chiar au avut sansa sa isi confirme asemenea convingeri. Soarta.
Personal eu n-am prea avut de a face cu blonde naturale. Numai vopsite, iar toate chiar erau departe de a fi considerate persoane mai putin inteligente.
Pai sa aiba fizicul unui zeu, aici intra si dotatia. Mi-ar plăcea sa fie bogat, foarte prost si naiv, bineinteles ca sa il poti tine sub papuc.
Nu ai asteptat tu asa dar daca tot o zici ea te-a abordat dupa 3 ani? Mie mi se cam face rau sa ma dau la ele pentru ca e nevoie de multa rabdare
Actuala merge la aceeasi sala care merg si eu. nu e ca o stiu de ani de zile . acolo ne-am cunoscut, cand am intrebat-o eu o data cat este ceasul, si de acolo etc etc
Mi-ar placea sa aiba un caracter frumos,sa fie sensibila,fidela, cu pasiuni asemanatoare cu ale me sincera, cu simtul umorului, iubitoare, visatoare si.
.FRUMOASA..hai ca deja am inceput sa viseez
Cred ca statutul nu conteaza. Odata ce te indragostesti, nu vrei nimic altceva decat, pe persoana iubita.
Daca ar fi sa aleg un prototip cred ca as zice sa fie brunet si inalt, atat.
Avand in vedere ca fizicul e trecator, eu consider ca persoana iubita ar trebui sa fie prietenul tau.Iar prin prietenie ma refer la acea persoana cu care te intelegi si iti face o placere sa vorbesti cu ea. Asta e parerea mea. Good luck
Mi-ar placea sa fie chipes in primul rand, rabdator, serios cand trebuie, inalt si sa provina dintr-o clasa sociala de varf. Poate cer mult stiu ca nu exista baiatul perfect dar cu siguranta exista unul perfect pentru mine. Imi doresc sa ne completa pe altul.
Mi-ar placea sa fie chipes in primul rand, rabdator, serios cand trebuie, inalt si sa provina dintr-o clasa sociala de varf. Poate cer mult stiu ca nu exista baiatul perfect dar cu siguranta exista unul perfect pentru mine. Imi doresc sa ne completam unul pe altul.
Pentru mine nu conteaza fizicul atata timp cat este fata, nu am pretenti cum sa arate, pentru mine iubota mea este cea mai frumoasa si speciala persoana din viata mea
Sa fiecat mai simpla si cu suflet mare, eu nu am preferinte sa arate asa sau in nu stiu cum alt fel, pentru mnine nu conteaza aspectul fizic, conteaza ce ai in suflet. poate sa fie plinuta sau slabuta, inalta sai scunda, nu conteaza atata timp cat vad ca si ea tine la minesi eu la ea si ne intelegem din priviri relatia va merge fara probleme, Fetelor nu mai cautati frumusete la un baiat, o gasita dar cu aceasta va veni si dezamagirea, supararea, tristetea. (stiu ce vorbesc, cunosc cazuri )
Sadop întreabă: