| CollorDreams99 a întrebat:

Hei.daca cititi intrebarea anterioara veti intelegewinking
Mda..deci tipul chiar nu m-a crezut ca il iubesc..asa ca i-am zis ca eu chiar IL IUBESC MULT..si a zis ca " sti as putea sa fiu cu tine, dar eu nu prea am aceleasi sentimente pentru tine..si nu vreau sa imi bat joc de tine."
Din momentul ala am inceput sa vorbim mai mult..nush.poate ca voi parea disperata dar eu simt ca el adanc...foarte adanclaughing in inima lui poate ma iubeste..sau ma rog.
Stiu imi veti spune sa il iert.dar eu va zic ca nu pot..nu l-am uitat in 6 luni..si imi va fi greu.
Azi l-am invitat afara.voi parea disperata?
Ideea e ca eu nu prea vreau sa renunt..ca il iubesc.
:*

Răspuns Câştigător
| AllyutSsa a răspuns:

Buna happy
Daca ti la el nu renunta, dar ai grija sa nu pari o disperata pentru ca asa se va indeparta de tine straight face
Incearca sa gasesti cat mai multe lucruri pe care le aveti in comun si da-i timp sa te cunoasca mai bine. Poate va incepe sa te placa.
Succes happy

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

E foarte frumos si sanatos din partea ta ca il iubesti. Nu-ti poate lua nimeni acest drept, asadar nu mai fi disperata.

| ColourfulLife a răspuns:

Fii naturala cand o sa iesiti afara, comporta-te cu el ca si cand ar fi fratele tau, si sa nu ai emotii! Un sfat : cand te duce acasa, incearca sa il saruti, vezi cum reactioneaza smug

| andreeasosweet a răspuns:

Spune-i verde in fata : "eu te iubesc si daca tu crezi la fel de ce nu zici nimic, esti mut?"si vezi ce iti spune

| CollorDreams99 explică (pentru andreeasosweet):

Pai ideea e ca el nu prea are aceleasi sentimente pentru mine.

| addelyna2014 a răspuns (pentru CollorDreams99):

Vorbeste cu prietenii lui si vezi ce fel de fete ii plac lui si comporta-te asa cum ii place lui

Răspuns utilizator avertizat
| andreeasosweet a răspuns (pentru CollorDreams99):

Incearca sa vorbesti cu el mai mult si sa vezi ca o sa fie altceva. poti vorbi prin mesaje. prin telefon. sau il poti chema afara. happy
:*

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu trebuie sa renunti, atata timp cat speri.Dar nu e bine sa-l fortezi.