| MountainRiver a întrebat:

Hei, dacă cu bărbații am lămurit-o și oricum reciproc nu ne placem și încep să cred tot mai mult că sunt diferită de populația normală/patriarhală a societății și în final aș vrea să încerc cu fată, de ce fetele nu mă plac sau nici ele nu se bagă în vorbă cu mine?!
Ce-i drept nu am amici, iar pe cele care le mai am amice știu de disfuncția mea cognitiv-se*uală și că e posibil să mi placă fetele sau și chiar dacă nu-mi plac, știu sigur că băieții nu-mi plac.

Deci întrebarea mea. De ce nici femeile nu mă plac?! Adică am priceput, ok, bărbații vor se* doar și c** și ț***, dar și fetele caută tot doar asta în ziua de azi?!
Eu una am crescut doar cu femei și aveam o impresie bună despre ele, dar văzând că și ele mă resping sau nu mă văd o fată ok, de o relație, parcă mă cam dezgustă viața asta și încep chiar să fiu tristă.
De ce?!

Și încă o întrebare. Oare nu știu eu să mă fac văzută de ele? Adică și la femei e la fel ca la bărbați, trebuie să te proțăpești pe tocuri și să pari chiar oleacă disperată și disponibilă făcând ochi dulci ca să te remarce un tip. Cam așa merge treaba și la ladys?! Nu pricep de ce nu pot să-mi fac și eu relație cu cineva, așa cum toți ceilalți au?!
Și durerea mea cea mare e că, nu pricep de ce nu mă plac nici fetele?! Ce fac eu de par indiferentă tuturor?!

Acum recunosc că stau într-un oraș destul de patriarhal, unde bărbatul și femeia e lege să se unească. Și cam doar specimene de astea găsesc pe drumurile de aici. Dar totuși de ce eu am această soartă ca nici prin online, sau prin vacanțe (în alte orașe) sau pe nicăieri să nu găsesc ce caut? Adică în ziua de azi aud de tot felul oameni ce s-au cunoscut prin online. Însă eu am stat și prin online și tot doar bărbați am cunoscut. Nu femei. Deci să cred că încă suntem o nație de doar patriarhați? De ce?

Iar dacă asta nu îmi este să zicem îngăduit de D-Zeu, atunci de ce D-Zeu ăsta nu mi-a oferit și mie o familie normală cu statut patriarhal ca să pot deveni și eu normală?! Deci de ce mă pedepsește D-Zeu la această singurătate cruntă?!

Ultimă întrebare. Ce trebuie să faci sau cum trebuie să te comporți tu ca fată ca să atragi o altă fată într-o relație și să-ți poți face o familie cu aceasta?
În ce oraș din România există aceste fete care plac tot fete? Care e cel mai bogat oraș cu astfel de fete? Că văd că aici la mine e sărac de așa ceva.

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu știi unde să cauți. Și din câte înțeleg, nici ce anume cauți.
În toate orașele și în multe comune din România sunt lesbiene; desigur, în comunitățile mai mici nu se prea afișează, dar sunt.
Caută pe forumuri specializate, pe Reddit etc.
În unele orașe mai mari sunt și localuri „ladies only", dar de obicei acolo se merge la agățat pentru aventuri, nu pentru o relație.
Baftă!

| MountainRiver explică (pentru mihai69):

Nu îl înțeleg pe Reddit, nu-mi place. Și la fel nici aplicațiile de dateing. Sunt de modă mai veche, aș vrea pe viu să se întâmple, nu printr-o aplicație. Dar cum spuneam aici e problema, eu nu am parte de nimeni. Nici fetele nu mă plac și nu pricep de ce?!
Adică am terminat totuși 12 clase, am fost la o facultă chiar dacă nu am finalizat-o, am și eu niște aspirații ca orice om, lupt și eu pentru chiar versiunea mea mai bună, fac terapie. Am eu nebuniile mele ca orice om, dar am încercat toată viața să fiu corectă și să fiu pe cât pot un om bun. Atunci de ce mi-e dată soarta asta, nu pricep?!
Cam am început să mă cam satur.
Cât aici de arătat, da, nu prea au cum să se arate că de, trăim în România, dar totuși eu la mine în oraș nu am văzut nici măcar o fată să zicem care să mă bage în seamă nici ca amică, dar mi te ca iubită. Iar de schimbat orașul nu pot, cel puțin nu acum, căci am de făcut facultăți și de lucrat și aici mi-e casa. Din salariu de învățător nu pot să am și o chirie, să dau și elevilor tot ce se cere ca să-mi fac orele și să mă mai și îmbrac și mănânc. Deci asta mi-e soarta ce să zic. Dar e trist, că uneori ca să-ți faci prieteni sau o relație trebuie pur și simplu să te muți, ca să realizezi asta, la fel cum e și cu un job. Că nici la joburi nu stăm bine în orașul meu. E trist, eu una am obosit de această viață.

| wildthing a răspuns:

Ma gandesc ca in primul rand trebuie sa abordezi femei. Daca nu incerci, de unde sa se iveasca oportunitatea? Ok, o abordezi pe una si ii dai de inteles ca esti atrasa de ea. Care-i cel mai rau lucru care se poate intampla? Poate eventual sa spuna ca nu e interesata, caz in care te retragi elegant si o lasi in treaba ei.
Acum eu nu stiu cum arati tu, dar ma gandesc ca daca unei tipe ii plac femeile, e atrasa de aceleasi trasaturi de care sunt atrasi barbatii...pe scurt, sa fie "hot".
Mai exista insa si alea care pe mine ma nedumeresc si anume, cele atrase de femei care arata si se imbraca precum barbatii. De ce ma nedumeresc? Pentru ca daca sustii ca iti plac femeile, de ce ti-ai alege una care arata ca un barbat?

| Kufu95 a răspuns:

În primul rând, oamenii heterosexuali nu sunt specimene cum spui tu, nu ai dreptul să spui asta, indiferent cât rău ți-au făcut. Trebuie să te comporți normal, nu ca o ciudată, pur și simplu, vorbești cu o fată și vezi dacă este atrasă și ea de tine din punct de vedere amoros, Dacă ea te place, totul va veni de la sine, dacă nu te place râmâneți prietene, dacă vrea doar atât și dacă nu vrea nici așa o lași în pace și te retragi.