Cum să îl înșeli dacă nu ai o relație cu el? : ))) Oricum, nu ți se pare că prea o lungiţi de un an? Așa de nehotărâţi sunteți?
Multumesc pentru răspuns. Sunt conștientă că o lungim de prea mult timp, dar până acum n am primit niciun răspuns clar din partea lui. Probabil o sa punem punct.
Dacă el te ține așa de un an, e clar că nu mai are rost să-ți pierzi timpul cu el. Cred că ar fi cel mai bine să rupi orice legătură cu el. Cât despre întrebarea ta, din moment ce n-a fost nimic serios între voi, eu zic că nu.
Da, e mai bine, pentru că pui suflet si s-ar putea să suferi. Dacă zici ca n-ai primit niciun răspuns clar, înseamnă ca el nu prea dorește sa fie cu tine. Dacă ar fi vrut, n-ar fi fost asa pasiv. Și eu am pățit-o cu un băiat, am iesit vreo 2 luni, ne săutam, ne plimbam, dar nu se putea numi relatie ce era intre noi. Ulterior am aflat că el mai iesea si cu fosta lui din când in când, iar asta mi-a pus capac. Eu chiar simteam ceva pentru el. Sper ca tu să nu ai de suferit. Incearcă totuși sa mai vorbesti cu el o dată despre ceea ce se întâmplă intre voi, daca vrea o relație serioasă sau nu, ca sa nu mai pierdeți timpul.
Hey,inseamna ca acel tip cu care esti de un an iti este ca un frate,nimic mai mult, iar fata de acest baiat ai simtit ceva, nu e nici o inselaciune, plus ca nu ai nici o relatie, ala sta dupa tine sa-i oferi sex, fii sincera cu el spune-i ca nu te atrage si il accepti doar ca amic, vezi de asta care l-ai sarutat, pe ala il placi
Îmi pare că ai trecut prin asta. O să mai discut cu el încă o dată pe tema asta si vom vedea ce decizie luăm.
Nu imi este ca un frate, de fapt am ajuns să-l sărut pe celălalt tip din cauza incertitudinii si lipsei de atenție pe care le primeam din partea tipul cu care vorbesc de un an, deși am simtit o oarecare atracție si pentru băiatul cu care m-am săturat... Multumesc pentru raspuns!
Depinde ce inseamna oficial pentru tine, oricum, daca deja ai inceput o relatie cu altul, atunci ramai cu acela, deja nu mai are rost sa astepti dupa el, si-a cam pierdut sansa.
E aiurea sa iesi cu cineva si sa nu se lege nimic in final sa aveti o relatie oficiala. si asta ca ai sarutat alt baiat, nu se pune ca l-ai inselat, daca tu nu ai relatie oficiala.
TiinaBubulina întreabă:
RaVuL întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: