Întrebare recomandată | Lipsa47 a întrebat:

Hei! De cand m-am despartit de fosta prietena parca nu mai simt nimic, nici-un sentiment, nici o atractie pentru nici-o fata nici macar un pic pentru fosta, nimic de ce? (scuze ca am fost direct) multumesc!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ti-ai autoimpus,din autoaparare,sa nu te mai intereseze nici o femeie.
Esti in faza de negare,refuzi sa accepti si pana ca femeile exista,cu atat mai mult sa te atraga vreuna...
E ca atunci cand esti mic si te arzi,inveti ca soba iti face rau,drept pentru care o vei ocoli si evita vesnic.
Acum,ai fost ranit sufleteste si te aperi,e felul in care reactionezi instinctiv.
Ai nevoie de timp,nu te ingrijora,fii indulgent cu tine.
Cauta sa iti ocupi timpul cu lucruri care iti fac cu adevarat placere,relaxeaza-te cu adevarat,cauta sa te bucuri,sa te si distrezi(daca poti)) si intr-o buna zi,te vei trezi vindecat,fara intelegi cum.
Asadar, ofera-ti timp si cauta fiziologicul, in viata ta.
Ranile se inchid in timp, sa stii, chiar daca ramane cicatricea!happy

7 răspunsuri:
| Zenit313 a răspuns:

Iti plac baietii!
Sau este doar o chestiune de timp pana cad iti trece!

| Lipsa47 explică (pentru Zenit313):

In nici un caz prima laughing
a doua poate dar a trecut ceva timp...cu triste din asta

| mona a răspuns:

Momentan esti satul de ele dar dupa un timp iti vei reveni...

NOname
| NOname a răspuns:

Probabil ţi-ai blocat sentimentele, emoţiile, pentru autoapărare. Ţine de autosugestie.

Vei simţi din nou când vei fi pregătit să simţi şi îţi vei permite.

| IloveME a răspuns:

Tu in momentul de fata nu simti nimic pentru ca nu esti pregatit pentru o noua relatie!
Fa ceea ce iti cere inima,distractii, prieteni, femei de-o noapte!
Treieste -ti viata, dupa cand te vei astepta mai putin, vei "reveni " la normal!
Succes!

| Azµre a răspuns:

Te gândești prea mult la trecut și prea puțin la viitor!

| eandopuncttk a răspuns:

Esti gay-ut laughing
Nu nene. probabil a fost o relatie de ****... si asa se intampla. eu am vreo doua saptamani de cand nu mai vb cu fosta si ma simt a naibii de bine singur. nu am nicio grija