| ioiiuy a întrebat:

Hei! Deci as vrea niste lamuriri... Dar sa incep cu inceputul. Am 15 ani. si de la 10 ani plac un baiat pe nume Denis. si el ma place, dar i-e frica sa recunoasca, si totusi mie nu mi-a fost. Ma rog, acum, dintr-odata, am sentimentul ala ca nu mai sunt indragostita doar de el, ci si de alt baiat. Il cheama Vali, si e cam genul meu. Si, nu stiu cum, dar in ultimul timp ni se intampla multe lucruri ciudate. Deci eu si Vali mergem impreuna acasa in fiecare zi, dar merg cu el doar pana la jumatatea drumului, dar Denis se duce in directia opusa. Am luat la alergare acelasi timp cu Vali, si asta de 2 ori! Prima data a fost saptamana trecuta miercuri, cand am luat amandoi 5, 7. si vineri s-a intamplat la fel, doar ca azi amandoi am luat 5, 2. Si amandoi suntem pe numarul patru la aliniere, adica de la mare la mic. Si suntem nascuti in aceeasi zi : 13 iulie! Si azi, cand am venit la scoala. a venit si Denis. Si asta a fost dialogul nostru : - Neata. - Neata, si stiu ca-l placi pe Vali. - De unde stii? - De la el, ai uitat ca vineri am stat in banca cu el la engleza? - Aaa, da, atunci cand nu am facut ora. si dupa am mers la sport? - Da ma, atunci cand profa nu era si ne-am facut de cap. Si mi-a zis ca te place. - Da?! - Da, si nu mint. Si daca si tu il placi, nu vad de ce nu sunteti impreuna. Si dupa am ramas poker face. si azi pe drum cu Vali am vorbit o gramada de lucruri. Dar totusi, vineri, la engleza, m-am jucat cu Denis si cu alti colegi fantanita, pentru ca nu era profa si n-eam facut de cap, si am picat eu pe gura cu Denis de 2 ori. Si el mi-a soptit la ureche dupa asta :,, Sa stii ca nu te plac, dar totusi saruti bine. Cine stie, poate ca o sa fie ceva intre noi,,. Si acum nu stiu pe care sa il mai aleg! Sa mai astept dupa Denis sau sa ma cuplez cu Vali? Ajutor, va rog! FUNDA!

7 răspunsuri:
| Samira_1879 a răspuns:

Cam complicat! daca tot spui ca vali e genul tau de ce nu esti inca prietena lui? Iar Denis asta a spus ca nu te place, doar ca ii place cum saruti. Alege cu grija, sa nu ai de suferit dupa!>big grin

| Zenithf a răspuns:

Mai ce s-o schimbat vremurile. Cand eram si eu de varsta voastra, nu ma tucam cu o fata pe gura decat daca era ceva intre noi. Ase ca nu ma apuc acum sa iti dau un sfat, sa razi de mine ca is invechit ca bunicii tai. straight face

| ioiiuy explică (pentru Samira_1879):

Pai inca nu sunt prietena lui. ca inca mai am sperante pentru Denis. Pe el il plac de la 10 ani si pe Vali doar de la inceputul anului asta scolar. si nu stiu. ca e greu sad. Dar pana pe Valentine's Day trebuie sa aleg, ca la noi se tine petrecere si fiecare trebuie sa aiba pereche, si un an invita baietii si unul fetele, si in 2013 e randul fetelor. deci de-aia. Si de Craciun colindam in 2, ca asa se face la noi in oras, la aproape toate sarbatorile e in 2... Si e greu. Dar totusi mersi :*

| ioiiuy explică (pentru Zenithf):

Ehe e doar un joc laughing Si nu stiu ce conteaza atat. Daca asa e jocul asa e. Si doar de la un sarut nu moare nimeni.

| GeooEuu a răspuns:

Daca Denis nu te place decat ca pe o prietena, iar Vali te place combina-te cu el.Succes!

| SimilarToRain a răspuns:

Treci peste Denis, 5 ani e deja suficient. Go for Vali

| Zenithf a răspuns (pentru ioiiuy):

Sarutul este un gest intim, rezervat iubitilor (sau in unele parti cum este rusia, rudelor si prietenilor celor mai apropiati). Asa ca nu-mi spune ca este doar un joc. Oricum, sa trecem peste asta la "problema" care te framanta.
Denis si cu Vali sunt prieteni? Iti spun eu ca Denis te place mai mult decat ca pe o prietena, dar are ceva ce il trage inapoi, apoi daca mai este si prieten cu Vali, poate ii face un "favor", lasand calea libera.