Cam complicat! daca tot spui ca vali e genul tau de ce nu esti inca prietena lui? Iar Denis asta a spus ca nu te place, doar ca ii place cum saruti. Alege cu grija, sa nu ai de suferit dupa!>
Mai ce s-o schimbat vremurile. Cand eram si eu de varsta voastra, nu ma tucam cu o fata pe gura decat daca era ceva intre noi. Ase ca nu ma apuc acum sa iti dau un sfat, sa razi de mine ca is invechit ca bunicii tai.
Pai inca nu sunt prietena lui. ca inca mai am sperante pentru Denis. Pe el il plac de la 10 ani si pe Vali doar de la inceputul anului asta scolar. si nu stiu. ca e greu . Dar pana pe Valentine's Day trebuie sa aleg, ca la noi se tine petrecere si fiecare trebuie sa aiba pereche, si un an invita baietii si unul fetele, si in 2013 e randul fetelor. deci de-aia. Si de Craciun colindam in 2, ca asa se face la noi in oras, la aproape toate sarbatorile e in 2... Si e greu. Dar totusi mersi :*
Daca Denis nu te place decat ca pe o prietena, iar Vali te place combina-te cu el.Succes!
Sarutul este un gest intim, rezervat iubitilor (sau in unele parti cum este rusia, rudelor si prietenilor celor mai apropiati). Asa ca nu-mi spune ca este doar un joc. Oricum, sa trecem peste asta la "problema" care te framanta.
Denis si cu Vali sunt prieteni? Iti spun eu ca Denis te place mai mult decat ca pe o prietena, dar are ceva ce il trage inapoi, apoi daca mai este si prieten cu Vali, poate ii face un "favor", lasand calea libera.
AndrewTate7789 întreabă: