Sa stii ca poti ramane insarcinata cam oricand daca nu ai grija de ce folosesti sau inghiti. Sper ca ati facut-o si voi cu prezervativ, mai ales ca e prima data. Se zice ca atata timp cat esti la menstruatie, nu ai ramane insarcinata, dar este o ipoteza pe langa alte sute. Fa-ti un test de sarcina, asta in cazul in care a ejaculat in tine, daca nu, s-ar putea sa nu ai nimic.
Data viitoare protejati-va. Bafta!
Nu,nu are treaba menstruatia cu dezvirginarea, nu cumva ati facut-o neprotejat si s-a lasat cu ochi, daca vezi ca nu vine fa-ti un test de sarcina, dar va fi concludent de abia dupa 20 zile de la data cand a avut loc actul sexual, sper sa fie doar o sperietura dar daca nu, va trebui tratata problema foarte serios, si pe viitor sub nici o forma nu mai accepta sa o faci neprotejat
Ma scuzati, am uitat sa mentionez ca am folosit prezervativul si chiar l-am schimbat dupa ce a ejaculat prima data.
Daca ai varsta potrivita pentru sex (minim 17 ani si jumatate) si v-ati protejat, nu exista absolut nici un motiv sa iti intarzie menstruatia. Ba chiar ar putea sa vina mai repede cu 1-2 zile.
Dezvirginarea nu are niciun fel de efect. Cel putin, in mod normal nu are. Daca ai facut-o neprotejat sau nu te-ai protejat cum trebuie... e alta poveste.
anonim_4396 întreabă: