Acea persoana nu este potrivita pentru tine.
Tu esti orgolioasa si ar trebui sa cauti pe cineva care te accepta asa cum esti
Nu e vorba ca nu ma accepta dar fiind baiat el asteapta sa imi arat eu prima sentimentele.
Vezi tu... uneori cand vrei ceva, te duci si iei. Rar se intampla ca cineva sa iti aduca. Lasa viata si traditia cum este. Tu pune mana si vorbeste cu el.
Dar nu cred ca va fi ceva prea lung intre voi doi.
Ca sa fie o relatie cel putin 80% perfecta, cred ca ar trebui sa lasati in mod egal de la voi. Este foarte placut cand te simti iubita si e foarte placut si pentru el cand se simte iubit. Daca este un increzut care vrea sa faci ce spune el sau altceva atunci sa stii ca relatie nu o sa fie pe piciorele ei si o sa pierzi mult. Pa pa
Normal, dupa parerea mea, ar fi ca baiatul sa faca primul pas in anumite lucruri apoi usor usor, dupa ce el a incercat sa faca primul pas de mai ulte ori ar trebui sa incepi si tu Bafta, normal baiatul fiindca daca e baiat s
Dupa nume cred ca esti baiat tu cum esti intr-o relatie? astepti ca fata sa isi marturiseasca prima sentimentele? le e greu baietilor sa isi calce pe orgoliu?
El mi-a spus ce simte pentru mine...dar eu nu i-am spus in acel moment. si
ma gandesc ca asteapta sa preiau eu initiativa deoarece tot el a facut primul pas pana acum.
Stii si tu ca este ca de obicei: adica depinde de caracter si de om la urma urmei.
Nu trebuie sa generalizezi. Pentru ca nu ai vrea sa fii cu toti. Ci ai vrea sa fii cu el si atat.
Pai... atunci nu te gandesti, fiind impreuna, sa mai incerci si tu sa preiei initiativa, adica nu stiu, eu ca baiat zic ca, faci primul pas al doilea, o cuceresti dar dupa trebuie sa mergeti " sincron ", in acelasi timp, sa nu mai faca unul si altul nu ; D
Buna.Dupa parerea mea intr-o relatie nu trebuie sa mai existe orgoliu,adica serios,orgoliu la el,orgoliu la tine, o sa va certati mereu pe parcurs, iti zic din experienta, daca il iubesti cu adevarat propune-i sa faceti un compromis: sa incercati sa renuntati la orgoliu si la retineri astfel incat sa nu va impiedice nimic sa fiti impreuna.
Amandoi trebuie sa lasati mai mult de la voi si chiar e penibila faza asta cu "El\ea sa imi scrie primul\prima" "El\ea sa imi zica primul\prima" " El\ea sa faca primul pas" Chiar sunt niste faze oribile, spune ce ai de zis fara sa te retina altceva ca va fi prea tarziu. Sper ca te-am ajutat :*!
Mersi mult pentru sfat eu intodeauna am vrut sa ii las libertate, sa nu il stresez cu mesajele su telefoanele daca vad ca nu a putut raspunde, dar el dupa cum vad considera ca nu imi pasa sau nu am sentimente pentru el...dar eu vreau de fapt sa nu se simta presat, sufocat de mine si nici sa creada ca sunt obsedata, dependenta de el.
Multumesc :* chiar exista frazele astea din pacate... astept intodeauna sa imi scrie el primul si cred ca gresesc. cum trec peste teama ca poate eu o sa ii arat sentimentele iar el nu o sa imi raspunda in acelasi fel? suntem impreuna de ceva timp dar nu vreau sa fiu luata de fraiera. as vrea mult sa trec peste orgoliul meu...si sper sa reusesc
Daca il iubesti va fi usor.Iar el daca te iubeste nu te va lua niciodata drept fraiera si va incerca sa faceti acel compromis.
Sa stii ca anumitor baieti, cred, le plac sa fie un pic mai stresati fiindca ii arati ca ti mai mult la el... adevaru` ca nu s-o dai spre obsesie sa il suni din minut din minut dar un mesaj dimineata il mai suni pe la pranz va mai intalniti etc. aa oricum cred ca procedezi bine acordandui si lui cat de cat libertate... fiindca ca baiat sa fi asa tinut din scurt nu cred ca e frumos, arata-i si tu mai mult ca tii la el fi mai ingrijorata de ce face de cum se simte, arata-i ca tii la el, sau cand el e suparat, incearca si tu sa-l impaci sa-i alaturi chiar daca baiatul ar trebui sa faca asta Oricum Bafta in relatia voastra si vedeti ce faceti, mai streseazal uneori, si, cati ani ai?
Adaug, la acele propozitii, eu cred ca lucrurile pe care ei le fac ar trebui sa fie facute din instinct adica din simpla placere, adica o saruti, nu o saruti doar de forma o saruti fiindca simti asta, la fel si in celelalte cazuri
Sincer, ar trebui unu sa se deschida mai mult, sa renunte la orgoliul, iar daca unul a facut asta si celalalt iubeste, si el va renunta la orgoliul si veti face un cuplu fericit Bafta!
Implinesc 19 ani tocmai frica de a nu-l presa ma determina sa nu il sun atat de des sau sa cer foarte multe detalii despre ce face sau cu cine este pentru ca stiu ca fiecare persoana are nevoie de libertate...si nu imi doresc langa mine un baiat pe care sa il tin dein scurt sau sa faca tot ce vreau eu dar nici eu nu vreau sa mi se interzica anumite lucruri. se pare ca inca nu am inteles care e limita si cat de mult trebuie sa intru in viata lui.
Relatiile cele mai frumoase sunt cele in care reusim sa ne deschidem cu adevarat fata de partener. Vulnerabilitatea este frumusetea dintai si de pe urma. Daca nu-ti asumi riscul de a fi vulnerabila ramai netraita. Care-i problema daca pari slaba, niciodata nu vei avea certitudine ca el nu te va dezamagi, indiferent ca-i arati tu sentimentele intai sau pe urma.Intre doi parteneri trebuie sa existe incredere dar la tine nu prea vad decat orgoliu. Cat despre cine lasa mai mult intr-o relatie, amandoi trebuie sa incerce sa gaseasca un echilibru si sa faca compromisuri, desigur, atat cat se cuvine. Cand doar unul face copromisuri, si se anuleaza pentru ca celalalt sa fie fericit, nu mai vad rostul relatiei.
Nu trebuie sa gandesti asa, daca tu o faci si el o va face, cum adica mai slaba decat el? dar ce este aici, concurs de culturism?
Trebuie intr-o relatie sa faceti compromisuri in egala masura, aveti drepturi/obligatii la fel.
Orgoliul tau nu este tocmai buna, daca iubesti fa uneori tu primul pas, asta nu inseamna ca ai fi mai slaba, dimpotriva.
Intr-un cuplu daca ambii parteneri sunt orgoliosi nu se ajunge la niciun numitor comun, unul trebuie sa lase de la el nu conteaza ca e vorba de baieti sau de fete.Ma bucur ca iti exprimi opinia mai ales daca ai dreptate si iubitul tau trebuie sa te inteleaga daca te iubeste mai ales daca este el cel care a gresit.Sincer mi-as fi dorit si eu sa am caracterul tau dar eu sunt genul mai pasiv si plec capul chiar daca am sau nu am dreptate si asta a fost greseala mea cea mai mare ca i-am permis de la bun inceput acest lucru si acum e prea tarziu.Asa ca nu te schimba pentru nimeni si nimic, fii tu insuti in continuare si daca te iubeste va trebui sa te accepte asa cum esti.In legatura cu sentimentele depinde de caracterul baiatului, daca este atat de indragostit si este genul care lasa de la el iti dai seama ca vine si iti arata sentimentele cu toate ca esti tu orgolioasa, dar asta nu inseamna ca daca te iubeste nu este orgolios, daca in schimb amandoi sunteti asa unul trebuie sa lase de la el astfel nu se va ajunge la niciun numitor comun.Bafta!
Ai fost mai " dur " dar ideea asta e Ascultal zice bine!
Depinde de relatie. In principiu, eu zic ca poti sa lasi de la tine si sa daruiesti oricat, atat timp cat primesti inapoi la fel de mult. Cand lasi de la tine si nu primesti nimic la schimb, atunci nu mai e bine.
Depinde cat de orgolioasa esti. Daca stii sa-i dai baiatului 'semnalele' potrivite fara sa renunti la orgoliu, esti mai interesanta asa, baietii (seriosi) vor lupta ca sa te faca sa lasi garda jos.
Succes!
Nu e dur, e adevaru. mentalitatea astea sunnt la cei de 16 ani, cu asteptatu care zice primul te iubesc sau daca iti zici sentimentele esti slab. prostii.
are dreptate cand zice, "nu vreau sa zic ca sa nu fiu luata de proasta " dar daca el deja i-a zis, atunci de ce sa nu zica si ea, daca tot simte la fel.
Ai dreptate dar nu toti gandesc asa...sincer eu niciodata nu as putea sa imi bat joc de o persoana care are sentimente pentru mine si in nici un caz nu as considera-o slaba. dar din pacate sunt si persoane care profita de faptul ca persoana care ii iubeste e capabila sa accepte orice. si cred ca toti cunoastem astfel oameni care folosesc santajul emotional, iar cei indragostiti trec peste orice.
mie sincer mi-e greu sa imi arat sentimentele daca nu sunt sigura ca si el simte acelasi lucru pentru mine si nu imi arata acest lucru...dar daca simt ca are sentimente cu adevarat sunt dispusa sa las de la mine dar problema e ca el asteapta sa preiau eu initiativa de fiecare data. sunt constienta totusi ca am foarte mult de pierdut din cauza orgoliului....niciodata nimeni nu a stiut daca sufar dupa o persoana sau nu. intodeauna am incercat sa par fericita si mai ales sa par puternica. toata lumea ma vede astfel o persoana puternica pentru ca nimeni nu a stiut cand am suferit, niciodata nu am aratat acest lucru.
Nu e concurs dar se mai intampla si de obicei baietii asteapta ca fata sa isi arate sentimentele, nu?
Da asa este, dar depinde si de personalitatea lui, de ce va este frica sa va deschide-ti inimile, faceti-o, va veti apropia mai mult
Multumesc pana acum asa s-a intamplat. toti incercau sa ma cucereasca tocmai pentru ca nu ma lasam atat de usor si nu luam in considerare vrajelile unora. dar se pare ca baiatul acum e la fel ca si mine si trebuie sa ajungem la un numitor comun...totusi poate chiar asta e mai interesant pentru ca vad si eu cum e sa astepti anumite lucruri si sa nu le primesti celalalt avand aceleasi asteptari de la mine.pot spune ca e ca o "lectie" pentru mine.