El e foarte hotarat. a spus o data ce isi doreste iar acum asteapta sa fac eu totul...dar din pacate eu nu prea sunt obisnuita cu asta. pana acum cam faceam pe,, inabordabila" cu toti si mi-a mers de fiecare data amandoi ne dorim sa fim impreuna dar fiecare asteapta ca celalalt sa isi arate primul sentimentele. e ca o lupta a orgoliilor care nu e foarte buna dar parca e interesanta putin.
Orgoliul distruge multe relatii daca tu tii intr-adevar la el lasi de la tine, va veni momentul in care si el o va face cand va intelege cat de important este... lasa orgoliul deoparte, da-i motive sa isi arate si el sentimentele, fa-l sa te iubeasca si mai mult, fa-l sa inteleaga ca daca nu isi deschide si el sentimentele te va pierde si ca nu mai gasi pe cineva la fel. doar daca tii cu adevarat la el... asa daca te astepti ca el sa inceapa primul fara sa-i dai motive sa o faca atunci poti astepta mult si bine sau mai bine v-ati desparti. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Da, mi-ai fost de ajutor si mersi mult pentru raspunsuri o sa incerc sa las eu mai mult de la mine si sa dar totusi nu vreau sa par insistenta. sper sa imi dau seama unde e limita si cat de mult trebuie sa las...
E o prostie cam mare cu orgoliile astea ale voastre. El nu se da batut ca sa nu paramai slab, iar tu nu de dai batuta sa nu pari mai slaba, dar de fapt amandoi sunteti varza. Asteptati voi mult si bine sa vedem care castiga batalia prostiei!
Eu am vrut de ex o femeie care sa taca. Sa taca, si sa o inteleg eu din gesturi doar. Da m-am ales cu una care vorbeste non stop. Asta-i viata. Oricum nu exista relatia perrfecta. Relatia perfecta e aia in care partenerii sunt in general calmi si bineinteles credinciosi, si atunci orgoliul e lasat deoparte. Daca lasi baiatul sa-si arate primul sentimentele nu inseamna ca esti orgolioasa. In general asa e si normal - barbatul sa actioneze si femeia sa se lase iubita. Daca baiatul e pampalau, sau ne- atras de femeie, nu va actiona niciodata.
E o tampenie, tare ar fi sa dati rateu Chestiilea astea se fac la cald, daca astepti poate sa se bage alta si ai pus-o